Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Інспекція з благоустрою перевірила м-р Дачний
Інспекція з благоустрою перевірила м-р Дачний Печать
Автор Админ   
17.06.2020 г.


В першій половині червня працівниками інспекції з благоустрою здійснювалась планова перевірка санітарного стану об'єктів благоустрою м-р Дачний, у тому числі прибудинкових територій багатоквартирних житлових будівель, управителем яких, обрано ПП «СІБ», а також територіально розташованих прибудинкових територій ОСББ, прилеглих територій до підприємств, установ, організацій, торгівельних об'єктів і т.д. 

Першочергова увага приділялась покосу трави та видаленню бур'янів. Загалом, до виконання надано 15 попереджень. Керівництво ПП «СІБ» отримало 5 попереджень, зауваження по яким на сьогодні усунуті на 85%.  Роботи тривають. 

Станом на 16.06.2020, вимоги попереджень щодо утримання прилеглих територій, виконані на об'єктах  НГВУ «Охтирканафтогаз» ПАТ «Укрнафта». Здійснено покос трави та обрізку чагарників біля колишнього ресторану «Алмаз», в сквері біля гуртожитку та  навколо площадки незавершеного будівництва по вул. Київській.

За результатами опрацювання, до належного санітарного стану приведені газонні насадження та клумби на прибудинкових територіях ОСББ по вул. Армійській, пров. Дачному, вул. Київській та вул. Полтавській; територія навколо футбольного та дитячого майданчиків скверу м-р «Дачний»; газонні насадження на розі пров. Штагера та вул. Армійській; прилеглі території до магазинів та тимчасових споруд для здійсненні підприємницької діяльності по вул. Армійській, вул. Київській, пров. Дачному; прилегла територія до АЗС по вул. Київській. Контроль за здійсненням покосу трави та видаленню бур′янів продовжується.

Також проведено 6 планових рейдів по перевірці об'єктів благоустрою центральної частини міста, розташованих по вул. Армійській, вул. Батюка, вул. Незалежності, пров. Харківському, пров. Ярославського, вул. Шевченка, вул. Київській, міських парків та скверів. До виконання надано 7 попереджень щодо покосу трави та видалення бур'янів, які, зокрема, отримали управителі багатоквартирних житлових будинків ПП «Базис» та ПП «Жилкомсервіс». На момент перевірки зауваження усунуті на 90%. Контроль за виконанням продовжується. 

Проведено опрацювання та надано відповідь на звернення громадян: вул. Петропавлівської - щодо відведення стоків та вивезення будівельних відходів мешканцями пров. Ударний на пішохідну частину дороги вул. Петропавлівської;      вул. Перемоги - щодо пошкодження об'єктів вулично-дорожньої мережі. За зверненням мешканців вул. Перемоги вжито заходів щодо виконання робіт по ліквідації земляних валів та нагромаджень, що перешкоджають пересуванню пішоходів та роблять небезпечним рух велосипедистів та автотранспортних засобів.

За результатами здійснення контролю щодо дотримання вимог чинного законодавства у сфері благоустрою, складено та направлено на розгляд комісії 2 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень за статтею 152 КУпАП (самовільне встановлення торгівельних лотків для здійснення торгівлі в невідведеному для торгівлі місці по вул. Батюка; псування покриття ділянки проїжджої частини та пішохідної зони тротуару по вул. Перемоги шляхом улаштування земляного валу з каміння, тряпок та грунту).

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg