Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Чи поставлять на лікарні хрест?
Чи поставлять на лікарні хрест? Печать
Автор ГородА   
03.10.2016 г.
Image«Якщо лікарню не добудуємо найближчим часом, на ній можна ставити хрест», - заявив міський голова Ігор Алєксєєв під час візиту до Охтирської ЦРЛ Міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Сам же Міністр після марш-кидка коридорами довгобуду, заявив, що приємно те, що робота на об'єкті продовжується.

«Ми робимо ті речі, які довго не робилися», - сказав Володимир Омелян. Він завітав на Сумщину перевірити стан готовності до опалювального періоду та стан інфраструктури, провів нараду з керівниками адміністрацій та міськими головами в обласному центрі, проінспектував ремонт мостового переходу на ділянці дороги Н-12 Суми - Полтава.  Хоча в його повноваження й не входить контроль за будівництвом, прибув і на охтирський довгобуд. Після цього у Володимира Омеляна заплановано ще й виїзд на об'їзну дорогу: «Будемо думати, що з нею робити», - повідомив він журналістам.

З 90-х років кожен візитер з високих кабінетів обіцяє, що от-от добудують, от-от прийматимуть перших пацієнтів. Та тільки після виборів чомусь все стихає, активність падає, матеріал десь дівається, збудоване попередніми розсипається. І все починається спочатку. Тож чи добудують до наступного року, чи все таки поставлять хрест і пустять довгобуд під бульдозер?

Олена Кущенко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg