Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Da Italia a voi – З Італії для вас
Da Italia a voi – З Італії для вас Печать
Автор Ольга Саліпа   
05.11.2013 г.

ImageІталія! Сонце, смачна їжа і... стильний одяг! Суперечка з питання, італійський Мілан чи французький Париж є  столицею моди - стара, як світ. І, знаєте, схоже, найменше нею переймаються... самі італійці. Вони просто стильно живуть, стильно одягаються, всмоктуючи цей самий стиль чи не з молоком матері.

Італійці, не поспішаючи, п'ють каву в затишних та красивих кафе, спостерігаючи з тераси за перехожими: он йде чотирирічний хлопчик у краватці та капелюшку, дівчинка в елегантному пальтечку, молодий чоловік з цікаво переплетеним об'ємним шарфом на шиї, бабуся в класичному білому костюмі з розкішною брошкою у волоссі. Нічого дивного. Це Італія. Тут стильне все і всі: і діти, і старенькі, і... навіть собачки та котики! Що вже й казати про молодь! Інколи центральні вулиці Мілану та Риму нагадують подіум, на якому демонструють всі модні тенденції сезону.

Прочитавши все написане, ви важко зітхнули і намагаєтеся придушити в собі заздрість безтурботним італійкам, що мають змогу користуватися всіма модними перевагами своєї країни? Якщо так, то ваш діагноз - МОДНИЦЯ. Але ліки, які, якщо не вилікують, то зроблять хворобу приємною, існують! Варто лише відвідати магазин італійського одягу «Сафо» в ТЦ «Славна» у Охтирці.

Так, вам не здалося: у Охтирці продають не просто італійський одяг, а одяг з Італії! Той самий, справжній: Denny Rose, Іmperial, Max Mara, Аrmani, Iceberg, Babylon, Tenax, Silvian Heach, Northland, взуття John Galliano, Laura Bellariva тощо.

Але про все по-черзі.

У магазині «Сафо» - особлива атмосфера. Інколи здається, що відвідувачі приходять сюди не стільки придбати щось із брендового одягу, як просто хоч кілька хвилин... побути в Італії. На порозі зустрічають дівчатка-консультанти і господиня магазину - привітна та усміхнена Наталія. Про своє «дітище» може розповідати годинами:

  • Магазин «Сафо» народився майже з хобі: я обожнюю Італію, часто там буваю. Раніше робила приємне собі та подругам - під час кожного візиту в сонячну країну привозила в Охтирку щось з тамтешніх модних речей. Друзям італійський одяг надзвичайно подобався і вони підштовхнули мене до того, щоб відкрити власний магазин і зробити Італію доступною і в нашому регіоні.

Пані Наталія відвідує Італію майже щомісяця. Приблизно десять днів проводить там щоразу, вибираючи нову колекцію одягу в «Сафо». Недавній такий візит на взуттєву виставку в Мілані відкрив нову гілку розвитку магазину - тепер тут можна буде не лише одягнутися, а й взутися по-італійськи. Господиня каже, що в асортименті «Сафо» немає жодної випадкової речі - перед тим, як придбати щось з брендового одягу для магазину, господиня уявляє, як він виглядатиме на її клієнтках, з чим його краще носити. Пропонує відвідувачам лише те, що вважає найкращим.

Image Image Image

Вибір одягу надзвичайно залежить від ментальності жінок, які його носитимуть. Обираючи чергову колекцію, я зупиняю свій погляд лише на тому, що, на мою думку, одягнуть саме охтирчанки.

Магазин «Сафо» має одну перевагу, з якою не посперечаєшся - тут як мінімум за півроку наперед знають, що буде модно в тому чи іншому сезоні, адже замовлення брендового італійського одягу відбувається майже за 6 місяців до початку самого сезону. Спеціально для вас, шановні читачі, пані Наталія відкриває ширму модних тенденцій 2014 року:

У Новому році, як і раніше, в моді -змішування стилів. Доречним буде все, навіть взуті кросівки до спідниці.

Клієнтки магазину «Сафо» - впевнені у собі жінки, що люблять гарно виглядати. Ціни - різноманітні: від доступних для кожного, до таких, які  можуть собі дозволити лише справжні гуру моди. У магазині постійно діють знижки, а, завдяки співпраці з одним із банків, тут можна придбати річ у кредит.

Для нас кожен клієнт - особливий, цінний. Намагаємося перетворити звичайний шопінг жінок у приємне дійство.

А тепер - найприємніша новина: 8, 9, 10 листопада, з нагоди Дня народження магазину, на всіх відвідувачів «Сафо» чекають приємні сюрпризи та знижки! Не пропустіть! Нагадаємо - «Сафо» чекає вас за адресою: м. Охтирка, вул. Жовтнева, ТЦ «Славна».

Пізня осінь - пора дощів, поганого настрою,швидкої втомлюваності, навіть депресії. Що може порадувати жінку більше, аніж покупка стильного та якісного брендового одягу у магазині з привітним персоналом? Не відмовляйте собі у задоволенні - відвідайте «Сафо» - повірте, всі неприємності зникнуть, а ви почуватиметеся найкрасивішою, наймоднішою,найвпевненішою в собі жінкою!

Image Image Image Image

  • Автор статті Ольга Саліпа
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg