Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow З любов'ю до дітей
З любов'ю до дітей Печать
Автор Газета "Город А"   
06.08.2013 г.

Результат успішно­го навчання учнів значною мірою за­лежить від створен­ня комфортних і за­тишних сучасних умов. Важливо, щоб перебування дітей у школі було радісним і світлим.

Адміністрація ЗОШ№4 імені Остапа Вишні разом із педа­гогічним колективом, батька­ми проявляє постійну ініціати­ву для створення належних умов навчання наших учнів. Великою перевагою цієї тур­боти є той факт, що нашу шко­лу пов'язує багаторічна співпраця з ПАТ "Охтирський пивзавод". На цьому підприємстві працюють люди із великим щирим серцем, ви­соким рівнем громадської свідомості та соціальної ак­тивності. Мова, звичайно, іде про голову правління ПАТ "Охтирський пивзавод" Журавльова Костянтина Леонідови­ча та фінансового директора підприємства. Мироненко Римму Файзрахманівну.

Костянтин Леонідович доб­ре знає потреби нашої школи і як депутат Охтирської міської ради, адже завжди цікавиться, чим сьогодні жи­ве навчальний заклад, де і сам здобував освіту. Він що­разу виділяє кошти на ре­монтні роботи, придбання мультимедійного обладнан­ня, підтримку лідерів учнівського самоврядування та відмінників навчання при­зами, організовує екскурсії на підприємство для малечі.

У цьому навчальному році керівництво ПАТ "Охтирський пивзавод" розділило турботу адміністрації закладу про учнів початкової школи і виділило значну суму на прид­бання комплекту шкільних меблів - парт і стільців.

Діти, батьки,вчителі, адміністрація школи щиро вдячні Костянтину Леонідови­чу та Риммі Файзрахманівні за багаторічну допомогу і за цьогорічний подарунок школярам.

Оцінюючи зроблене депутатом К.Л.Журавльовим та його співробітниками, робиш вис­новок про те, що є люди, які завжди з любов'ю проявляють турботу про добробут на­шого життя,добробут майбут­нього України.

З щирою повагою,адміністрація, батьки, педагогічний та учнівський колектив ЗОШ №4 імені Остапа Вишні

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg