Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирську ТЕЦ оглянула замміністра розвитку громад
Охтирську ТЕЦ оглянула замміністра розвитку громад Печать
Автор Админ   
04.05.2022 г.



Як повідомив міський голова Павло Кузьменко, 3 травня з представниками Кабміну, Сумської ОВА оглянули Охтирську ТЕЦ.

 «Разом із заступницею Міністра розвитку громад та територій України Наталією ХОЦЯНІВСЬКОЮ, заступницею голови Сумської обласної військової адміністрації Оленою БОЙКО та директором Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Сергієм ЛУГОВИМ відвідали Охтирську ТЕЦ, яка постраждала внаслідок військової агресії зі сторони росії, – повідомив Кузьменко.

Як зазначив Кузьменко, під час зустрічі обговорили проблемні питання щодо відновлення теплопостачання у м. Охтирка.

3 березня ТЕЦ було остаточно знищено після чергового авіаудару. З кінця березня завали ТЕЦ розбирають загони ДСНС. Тільки 3 травня працювало 30 осіб та 8 одиниць техніки ДСНС. Рятувальники розібрали 47 кв. м залізобетонних і металевих конструкцій, а також завантажили і вивезли 6 вантажних автомобілів будівельного сміття.

Як повідомляли раніше, ТЕЦ збираються відновити до початку опалювального сезону. Обслуговувати її має комунальне підприємство, створення якого мають погодити депутати найближчим часом.

В соцмережах люди висловлюють незадоволення рішенням відновити ТЕЦ і просять дозволити індивідуальне опалення або зробити мінікотельні. Аргументують тим, що війна не закінчилась і місто знов може опинитись без теплопостачання.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg