Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Харкові сталася ДТП із поліцейським з Охтирки
У Харкові сталася ДТП із поліцейським з Охтирки Печать
Автор Админ   
15.11.2021 г.



14 листопада в Харкові на Салтівським шосе сталася ДТП, за кермом був 26-річний працівник Охтирського відділу поліції ГУНП в Сумській області Антон К.

Про це повідомило видання Харьковские известия.

Керуючи автомобілем «Mitsubishi», поліцейський в'їхав у автомобіль «Lada», що рухався попереду. Зловмисник намагався втекти з місця ДТП і поїхав із перевищенням швидкості вулицею Артема Веделя у напрямку Салтівського шосе. Під час руху поліцейський не впорався з керуванням і врізався в Chevrolet Aveo і Hyindai.

Внаслідок зіткнення госпіталізували винуватця ДТП — Антона К. та водія «Chevrolet Aveo».

Поліцейського госпіталізували у відділенні нейрохірургії. У нього діагностували струс головного мозку, забиття м'яких тканин голови та обличчя. Жінка, яка перебувала у Chevrolet Aveo, отримала допомогу амбулаторно та залишила лікувальний заклад.

За попередніми даними, поліцейський перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Співробітники Територіального управління ДБР Полтави розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння).

Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років. 

ImageImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg