Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політика arrow Звіт про роботу депутата Є.М. Масло
Звіт про роботу депутата Є.М. Масло Печать
Автор Админ   
12.10.2021 г.



Звіт про роботу депутата Охтирської міської ради VIII скликання Масло Євгена Миколайовича за листопад 2020р. - вересень 2021р.

За результатами виборів мене було обрано депутатом Охтирської міської ради. За звітний період моєї роботи як депутат Охтирської міської ради VIII скликання брав активну участь у заходах Охтирської міської ради, здійснюючи депутатські повноваження, постійно зустрічався з виборцями, брав участь у роботі Охтирської міської ради. 

За цей період я був присутнім на 11 пленарних засіданнях Охтирської міської ради VIII скликання. Я є членом комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій, промисловості та підприємництва, був присутній на 13 засіданнях, де вирішувалися питання розподілу бюджету на різні сфери діяльності нашого міста. 

За цей час до мене зверталися громадяни міста з проханням виділення матеріальної допомоги на лікування, питаннями проведення ремонту дорожнього покриття на їхніх вулицях, питаннями зрізу аварійних дерев, встановлення дитячих майданчиків та з іншими нагальними проблемами, які потребували вирішення і я, як депутат за звітний період направив 9 депутатських запитів з досить важливих проблемних питань, а саме щодо:

- виділення коштів для проведення підсипки та грейдерування пров. Вербовий, пров. Урожайний, вул. Садова буд. №30-32, пров. Чехова буд. №41-57, пров. Михайленка;

- проведення робіт по облаштуванню тротуару по вул. Широкій від пров. Нове Життя до пров. Грушевського;

- виділення коштів для проведення ремонтних робіт по вул. Гоголя від ЗОШ №8 до магазину №41;

- підвезення піску до кладовищ міста;

- виділення коштів для поліпшення матеріально-технічної бази ЗОШ I-III ступенів № 8 у сумі 180 тисяч гривень. 

За кошти, виділені з міського бюджету для виконання депутатських повноважень у сумі 49 тисяч гривень за моїм зверненням планується придбання дитячого майданчику для подальшого його установлення біля подвір’я по вул. Широкій буд. № 98.

Я являюся членом фракції політичної партії «Сила і Честь» у складі 3 депутатів.

Однією з найважливіших ділянок роботи для мене як для депутата на виборчому окрузі, є особистий прийом громадян.  За звітний період проведено 11 прийомів громадян.

Проведено 2 зустрічі з мешканцями виборчого округу. Ще плануються зустрічі до кінця 2021 року.

Шановні Охтирчани! Я як депутат Охтирської міської ради завжди готовий взяти участь у вирішенні проблемних питань виборців та жителів Охтирської міської ради.

Вдячний вам за довіру та підтримку.

З повагою, 

депутат Охтирської міської ради                             Євген МАСЛО


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg