Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow На території Гетьманського парку провели змагання зі спортивного орієнтування
На території Гетьманського парку провели змагання зі спортивного орієнтування Печать
Автор Админ   
17.06.2021 г.



У суботу, 12 червня, в лісовому масиві на території Гетьманського НПП було дуже людно. Там проходили змагання зі спортивного орієнтування.

Тут зібралися охочі різного віку не тільки з Охтирки, але й Чернеччинської ОТГ. Ініціаторами та організаторами змагань стали гуртківці "Спортивного туризму" ОМЦПО-МАН на чолі з їхнім керівником Валентином Сталинським. 

На учасників чекала цікава дистанція. Понад 29 осіб змагалися на лісистій місцевості, отримавши маршрутну карту та виконавши завдання. Учасники заходу мали можливість поновити свої знання чи навчитися «читати» карту, визначати своє місцеположення відносно сторін горизонту та потрібного напрямку руху, вміння витримувати цей напрямок на шляху за допомогою різноманітних природних орієнтирів та предметів. Такі навички особливо знадобляться хлопцям, майбутнім захисникам Вітчизни.

Спортивне орієнтування - це один з небагатьох видів спорту в нашій державі, якому не перешкоджають ні фінансово-економічні негаразди, ні примхи літньої погоди.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg