Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Вихованці Віри Хорошун торують шлях в науку
Вихованці Віри Хорошун торують шлях в науку Печать
Автор ГородА   
13.11.2017 г.

 

ImageЗ перемогою повернулися вихованці наукового гуртка «Географ-науковець» ОМЦПО-МАН із Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи 2017».
Уже восьмий рік поспіль у жовтні-листопаді проходив Всеукраїнський 
біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи». Захід проводиться у 2 етапи. На перший, заочний (відбірковий) етап, учасники представляють тези науково-дослідницької роботи, за результатами оцінювання яких, учасників зарошують до участі у очному (фінальному) етапі. До фінального етапу учасники готують постери, на яких представлені результати дослідження. 
Цього року до участі в очному, фінальному етапі, що відбувся 1-3 листопада 2017 року в м. Київ на базі Національного еколого-натуралістичного центру були запрошені юні науковці з Охтирки, вихованки гуртка «Географ-науковець» ОМЦПО-МАН (кер. Хорошун В.В.): учениця 9 класу Охтирської гімназії Роскошна Дар'я з роботою «Особливості клімату у ХХІ столітті за даними спостережень на Іванівській дослідно-селекційній станції», учениця 11 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст. №8 Гаранжа Юлія з роботою «Демографічна ситуація у населених пунктах Охтирського району, які знаходяться у складних географічних умовах», учениця 10 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст. №8 Заяц Інна з роботою «Вплив антропогенних чинників на динаміку площі озер Білого та Чикалового», учениця 9 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Чергінець Валерія з роботою «Розробка туристичних маршрутів «Охтирські гори». 
За результатами форуму Роскошна Дар'я посіла 3 місце. Гаранжа Юлія, Заяц Інна та Чергінець Валерія отримали дипломи фіналістів. Науковий керівник Хорошун Віра Валентинівна нагороджена Подякою Національного еколого-натуралістичного центру за підготовку призерів, фіналістів та активну участь у УІІІ Всеукраїнському біологічному форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи - 2017». 

 

Про це повідомляє Охтирський міський центр МАН 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg