Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Щасливий «Острів друзів»
Щасливий «Острів друзів» Печать
Автор ГородА   
04.07.2016 г.
Image30 травня «Острів друзів» - пришкільний оздоровчий табір відпочинку при Охтирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 - гостинно зустрів учнів 1-4 класів, які стали вихованцями 9 загонів.

Усе, що складає насолоду життя в пришкільному оздоровчому таборі, є результатом чіткої, продуманої роботи колективу вчителів, які вважають, що табір – це місце, у якому проходить робота з організації змістовного дозвілля та виховання свідомих громадян незалежної України.

Виховний процес з дітьми в таборі поєднує творчість, відпочинок, працю, спорт. Дивовижні, незабутні, романтичні подорожі островами не залишили байдужими жодну дитину. Враховуючи інтереси дітей, робота розподілялись таким чином, щоб діти займались цікавою для них справою.

Тому в таборі відразу проходило декілька заходів кожного дня. Цікавими були екскурсії мальовничими куточками рідного краю. Багато яскравих вражень отримали найменші вихованці після подорожі до Харківського екопарку, де діти побачили екзотичних тварин, познайомилися із красою заповідних територій.

Екологічна стежина привела дітей до Харківського ботанічного саду. Розповіді про рідкісних тварин збагатили знання дітей про рослинність світу всієї планети. Малеча отримала величезний заряд позитивної енергії під час проведення феєричного майдансу та спортивно-розважальної, інтелектуально-командної гри – квесту «Золотий скарб».

Магія музики не залишила байдужими нікого в глядацькій залі музичної школи, чарівний світ казки подарував незабутні моменти, сповнені добра й чистоти.

Щирі усмішки, дружні оплески викликали виступи маленьких артистів, які змагалися в складанні небилиць на острові Фантазерів.

Швидко спливає час. Лунають останні акорди заключного концерту. Діти прощаються з табором. Упевнені, що кожна дитина на острові Друзів знайшла справу до душі, що кожен день був не тільки цікавим, а й корисним.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg