Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Співробітники Охтирського міськвідділу беруть участь в антитерористичних заходах
Співробітники Охтирського міськвідділу беруть участь в антитерористичних заходах Печать
Автор Газета "Город А"   
04.06.2014 г.

Нині на території нашої країни тривають антитерористичні заходи з метою стабілізації обстановки у східних регіонах. 12 співробітників Охтирського міськвідділу міліції спільно з військовослужбовцями та інши­ми працівниками правоохорон­них структур також несуть службу у цих регіонах, захищаючи мирне населення від сепаратистів.

Днями до начальника Охтирсь­кого міськвідділу міліції Віталія Негаматуліна на особистий прий­ом завітав Володимир Кучеров. Чоловік прийшов до очільника, аби поділитися враженнями від побаченого та почутого.

Він розповів, що зараз прожи­ває в місті Охтирка, а родом з Краматорська. Повертаючися з тих"гарячих точок", йому вдалося заїхати і до наших бійців. Чоловік привіз їм продукти харчування та інші необхідні речі. Підчас спілку­вався вони поділилися з гостем своїми враженнями. "Хлопці мо­лодці, тримаються у бойовому дусі. Говорять, що будуть знаходи­тися там до кінця, адже їхній службовий обов'язок - захищати громадян від злочинних зазіхань та підтримувати правопорядок на території всієї держави", - розповів Володи­мир Вікторович Кучеров.

А ще гість додав: "Взагалі хлопці не скар­жаться на умови перебування та проходжен­ня служби, тривожить їх лише те, що стріля­ють у мирний народ. Хотілося б, щоб нашим бійцям видали кращі бронежилети та уніфор­му".

Начальник міськвідділу Віталій Негаматулін подякував співрозмов­ника за підтримку і сказав: "Дійсно, наші коллеги несуть службу у не­спокійних нині містах східного регіону, чергу­ють на блокпостах, перевіряють транспорт, щоб до українських населених пунктів не по­трапили вогнепальна та холодна зброя, бой­ові припаси, вибухові речовини, наркотичні засоби тощо. Хлопці з честю і гідність викону­ють свій обов'язок. Ми пишаємося ними і че­каємо на повернення живими і здоровими! Зі свого боку ми намагаємося зробити все, що від нас залежить.Хотілося б в першу чер­гу висловити слова подяки батькам та дру­жинам наших офіцерів, які постійно підтри­мують їх у нелегкі часи".

Також В.Негаматулін зазначив, що на да­ний час керівництвом міста та району вирішується питання щодо забезпечення співробітників обмундируванням необхідно­го класу захисту, адже необхідна досить ве­лика сума коштів.

Юлія Табирця, СЗГ Охтирського МВ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg