Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Горілка приносить тільки горе
Горілка приносить тільки горе Печать
Автор Олена Мироненко   
22.02.2013 г.

В Охтирці на ґрунті ревнощів виникла сварка між чоловіками. Приревнувавши знайому, 27-річний Володимир наніс удар ножем у живіт приятелю по чарці.

До Охтирського міського відділу міліції звернулась місцева мешканка та повідомила правоохоронцям, що в сусідній квартирі знаходиться чоловік з ножовим пораненням. На місце події одразу була направлена слідчо-оперативна група. Як з'ясували правоохоронці удар ножем 37-річному Анатолію наніс його знайомий Володимир, з яким вони розпивали спиртні напої. Оперативники затримали Володимира на місці скоєння злочину, останній навіть не намагався втекти. Того ж дня чоловік сидів у слідчого і каявся у вчиненні злочину.

- Це все горілка! Як тільки вдарив Анатолія ножем, відразу ж пожалкував про вчинене! - каявся Володимир.

Того дня двоє приятелів вирішили, як завжди, попити горілки. Місце для спільного відпочинку довго не вибирали, вирішили завітати в гості до своєї 43-річної знайомої Тетяни. Веселою компанією вони розпивали спиртні напої, голосно спілкувалися та сміялися. Всі були вже на підпитку. І раптом між чоловіками виникла словесна сварка - Володимир, який вже раніше неодноразова спілкувався з Тетяною та вважав її своєю жінкою, приревнував її до Анатолія. Посипалась брутальна лайка та образи в адресу один одного. За мить Володимир схопив зі столу кухонний ніж, тримаючи у правій руці ніж, наніс йому один удар у живіт. Після цього розвернувся і пішов спати в іншу кімнату. Правоохоронців викликала сусідка Тетяни, яка почула крики жінки.

На даний час розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння), що передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. 

Зараз Володимир жалкує що так вчинив. Але нажаль минулого не повернеш. Злочин вже вчинений і чоловіку доведеться відповідати по всій суворості Закону. Тим паче для чоловіка це не перший злочин - він вже був  судимий за грабіж та хуліганство.  

Олена Мироненко, помічник начальника Охтирського МВ УМВС України в Сумській області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg