Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow ТИ МОЖЕШ ЗМІНИТИ ЦЕЙ СВІТ
ТИ МОЖЕШ ЗМІНИТИ ЦЕЙ СВІТ Печать
Автор Город А   
12.05.2006 г.
Нещодавно відбулося відкриття Охтирського міжрайонного Представництва Сумського Центру Соціального Партнерства, яке буде працювати на базі громадсько-молодіжного об'єднання "Ініціатива".

У п'яти областях України: Рівненській, Херсонській, Сумській, Донецькій та Чернівецькій з 13.06.2005 до 12.06.2007 р.р. триває проект "Розбудова громадського суспільства", який покликаний підвищити рівень розвитку соціально орієнтованих недержавних організацій, що надають соціальні послуги.

Основний партнер проекту - Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту. В рамках цього проекту, який є частиною програми технічної допомоги ТАСІ5, для делегації Європейської Комісії в Україні, Молдові та Білорусії, діють Центри Соціального Партнерства (ЦСП) на території вище зазначених областей, які надають інформаційну, консультаційну, технічну та тренінго-ву підтримку місцевим НПО. Діяльність ЦСП охопила всю територію Сумської області, залучено до співпраці міжрайонні Центри, що розташовані в містах Шостка, Глухів, Конотоп, Ромни та Охтирка. Організатори готові до співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськими, профспілковими та благодійними організаціями, які прагнуть до гуманних демократичних перетворень в країні.

Отже діяльність Охтирського Представництва з радістю підтримали, запрошені на відкриття Гопко Ю.В., заступник мера з соціальної роботи; Шитікова А.П., директор МЦСССДМ; Голозубова Л.Д., головний спеціаліст МЦСССДМ; Ситало В.Д., начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації; Нестеренко Л.Б., директор РЦСССДМ; Холодова І.М., директор Тростянецького МЦСССДМ; Белік С.А., голова НДО "Зелений туризм"; Мандич В.І., голова спілки допомоги та сприяння інвалідам; Заяц А.М., голова НДО "Спілка підприємців Тростянеччини".

Робота цього представництва охоплює Лебединський, Тростянецький, Велико-Писарівський, Краснопільський та Охтирський райони та спрямована на розвиток механізмів соціального партнерства, впровадження тендерних процедур фінансування соціальної діяльності НДО, залучення місцевого бізнесу до соціальних сфер громад, інформаційно-просвітницьку діяльність з питань європейської інтеграції України, обмін досвідом між громадськими організаціями України та зарубіжжя.

О.Долідовіч

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg