Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow До Дня людей похилого віку
До Дня людей похилого віку Печать
Автор Газета "Город А"   
13.10.2013 г.

Уже, мабуть, так заведено, що у Мало-Павлівській сільській раді саме до цього дня готуються усією громадою. Голова сільради, Тетя­на Михайлівна, намагається ніко­го випадково не забути, адже це свято тих, що вже прожили більшу частину свого життя. Вони пере­несли голод і холод, війну і тяжкі повоєнні роки. Коли дивишся на долоні їх рук, то одразу розумієш, скільки робіт перероблено ними!

Цьогорічний День людей похилого віку, як завжди, готувались відсвяткувати якомога найкраще, тож не даремно Тетяна Михайлівна запроси­ла бабусь і дідусів до святкової зали кафе"Ажур", господарі якого, Любов та Олександр Водяницькі безкоштовно надали приміщен­ня для проведення цього заходу.

Спонсором свята було господарство Воло­димира Івановича Зубка та багатьох інших, небайдужих до цієї справи людей.

Як і кожного року, зі своїми привітаннями на свято приїхали гості з району - Кучеренко Тамара Романівна та Івах Віра Григорівна. Після вітань та побажань разом з Тетяною Михайлівною вони приєднались до святкового столу.

Молоді аматори художньої самодіяльності підготували святковий концерт, на який був запрошений ансамбль народної пісні "Бере­гиня" з села Качанівка. Лунали пісні та жар­ти. Гомін голосів стояв у залі, кожен намгався розповісти сусідові щось своє. Час спли­вав, а так хотілося поспілкуватись ще!

На закінчення ансамбль "Берегиня" вико­нав пісню "Бажаємо вам...", а голова Ради ветеранів Мало-Павлівської сільради Шапар Віра Федорівна від імені усіх присутніх подя­кувала тим, хто підготував це дійство і пода­рував у будні справжнє свято.

До наступної зустрічі!

Валентина Рівненська

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg