Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Данська рада у справах біженців допомагає відновлювати житло охтирчан
Данська рада у справах біженців допомагає відновлювати житло охтирчан Печать
Автор Админ   
15.04.2024 г.



Завдяки DRC в Охтирці відновлено покрівлі в 11 багатоквартирних будинках. Це дійсно вражаючий результат співпраці! 

ДОВІДКОВО: програма Данська рада у справах біженців / DRC з відновлення житла в Сумській області реалізується зокрема завдяки фінансуванню в рамках цивільного захисту та гуманітарної допомоги Європейського Союзу.

Наразі завершений перший пул реконструкції відібраних житлових об’єктів. Практично це означає, що 11 багатоквартирних будинків отримали нові покрівлі. 

Щоб підсумувати перший етап роботи і визначитися з планом дій, міський голова Павло Кузьменко провів зустріч з керівником групи «DRC» з відновлення житла Валерієм Нечепоренком. Зокрема, обговорили технічні та юридичні питання – це стосується перш за все укладання договорів з підрядними організаціями, проведення тендерів тощо. 

У зв’язку з необхідністю вирішення формальних процедур, у квітні будівництво буде посталено на «паузу», після чого розпочнеться другий пул проекту з відбудови дахів будинків. 

Охтирська громада щиро вдячна команді Данська рада у справах біженців / DRC. Реалізація таких проектів – це надзвичайно важливо і потрібно для життя людей, які постраждали від руйнівної сили війни. Дякуємо, друзі!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg