Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow На Охтирщині 19-річний пограбував підлітків
На Охтирщині 19-річний пограбував підлітків Печать
Автор Админ   
22.03.2024 г.



19-річний мешканець Лебедина побив кількох неповнолітніх та відібрав мобільні телефони

У ході раптово виниклої сварки 19-річний хлопець наніс тілесні ушкодження п’ятьом неповнолітнім, та ще й відкрито викрав у них два мобільних телефони.

Напередодні, у вечірній час на лінію "102" надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл Охтирського району про те, що невстановлена особа застосовуючи фізичне насильство заволоділа мобільним телефоном неповнолітнього сина та його товариша. На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками відділення поліції 1 (м. Тростянець) було встановлено причетність до вказаного раніше вже судимого за аналогічні злочини 19-річного мешканця Лебедина.

Досудовим розслідуванням встановлено, що юнак проїжджаючи в авто поблизу одного із сіл Охтирського району побачив групу неповнолітніх. Зупинившись поряд, він вийшов з автомобіля почав агресивно себе поводити та безпідставно наніс неповнолітнім хлопцям удари ногами та руками у різні частини тіла. Після чого незаконно заволодів двома мобільними телефонами, витягнувши з кишені одягу потерпілих.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно, поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, вчинене в умовах воєнного стану). Слідство триває.

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg