Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow На Сумщині знищили ворожий дрон, що не вибухнув
На Сумщині знищили ворожий дрон, що не вибухнув Печать
Автор Админ   
19.02.2024 г.



На Сумщині в центрі села не вибухнув FPV-дрон із гранатою

На поліцейську лінію 102 надійшло повідомлення від жителя одного з сіл Сумського району про FPV-дрон, який прилетів з-за кордону, впав у центрі села та, на щастя, не вибухнув. Вибуховий пристрій, що був прикріплений до безпілотника, попередньо кустарно перероблена під скид ручна кумулятивна граната вагою близько кілограма, залишилася лежати на землі, являючи собою смертельну небезпеку тому, хто її лише зрушить з місця.

Саме через це начальником відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Сумській області Ігорем Черняком було прийнято рішення про знищення надзвичайно небезпечного предмета на місці за допомогою спеціальної інженерної техніки. Цього робота сапери поліції отримали нещодавно від закордонних партнерів України. Технологічна машина і призначена для того, щоб зберігати життя людей під час роботи з вибухонебезпечними предметами.

Мобільною групою розмінування відділу вибухотехнічної служби поліції Сумщини було підготовлено накладний заряд вибухівки, за допомогою техніки закладено поряд зі снарядом та здійснено підрив.

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg