Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Три подружки спільно обкрадали магазини Охтирки
Три подружки спільно обкрадали магазини Охтирки Печать
Автор Админ   
01.02.2024 г.



На Охтирщині перед судом постануть три  зловмисниці, що вчиняли крадіжки з магазинів 

Крадійки приходили до магазинів та викрадали товари, що їм приглянулися, ховали їх та безперешкодно покидали місце злочину. 

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що на початку грудня 2023 року до одного з мережевих магазинів міста прийшли 47-річна та 22-річна мешканки одного із сіл Охтирського району. Обравши товари крадійки вирішили не платити за них, а отримати злочинним шляхом. Діючи спільно, одна з них викрала з полиці портативну колонку та наручні часи, сховавши під одяг. 

Після цього вони перейшли до іншого приміщення торговельного залу і одна з них закривала собою від камер спостереження дії іншої, яка в цей час переклала викрадений товар до пакету. Після чого останні пройшли повз каси не розрахувавшись.

Окрім того, вже на початку січня 2024 року, вони взяли з собою на «промисел» ще й 18-річну зловмисницю, яка перебуває у родинних зв'язках з вищевказаними жінками. Вона також перебуваючи з ними в магазині вирішила викрасти декілька повербанків.

На даний час викрадене майно працівники поліції вилучили та повернули потерпілій стороні.

Слідчі завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт. Тепер зловмисниці за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) постануть перед судом.

Джерело: Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg