Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow В області сформовано Координаційний штаб Ради Волонтерів
В області сформовано Координаційний штаб Ради Волонтерів Печать
Автор Редактор   
22.01.2024 г.



Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх провів зустріч з керівництвом Ради волонтерів для обговорення важливих питань, визначення пріоритетних напрямків подальшої співпраці та вирішення актуальних проблем мешканців області

Про це повідомила прес-служба ОВА.

"Рада волонтерів має стати дієвим органом, який об’єднає зусилля волонтерських організацій Сумщини. Ми, зі свого боку, підтримували і надалі підтримуватимемо всі ініціативи, спрямовані на допомогу людям", – зазначив очільник області.

За словами голови Ради волонтерів області Тетяна Шевченко, наразі членами організації вирішуються організаційні та юридичні питання.

"Керівництво Ради активно працює над розробкою єдиної цифрової платформи та мобільного додатку. Узгоджено спільну роботу з київськими фахівцями для створення інструменту, який надасть можливість волонтерам консолідувати зусилля та працювати більш ефективно", – додала вона.

На даний момент до складу Ради волонтерів Сумської області уже доєдналися 37 представників благодійних організацій та волонтерів. Сформовано Координаційний штаб Ради, а також внесені зміни до положення про Раду волонтерів Сумської області.

Володимир Артюх акцентував увагу на необхідності проведення засідання з усіма членами Ради волонтерів. Метою зустрічі буде затвердження плану дій на наступні півроку та обговорення шляхів вирішення актуальних проблем.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg