Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Поліцейські Охтирки повідомили про підозру чоловікові за вчинення ряду крадіжок
Поліцейські Охтирки повідомили про підозру чоловікові за вчинення ряду крадіжок Печать
Автор Админ   
04.12.2023 г.



Зловмисник протягом місяця «господарював» в чужому дачному домоволодінні, завдавши потерпілим збитку на загальну суму більше 25 000 гривень.

Правоохоронці встановили всі обставини вчинення злочинів та вже повідомили чоловіку про підозру.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 46-річний мешканець Тростянця, перебуваючи в одному з лісових масивів Охтирського району побачив дачне домоволодіння, що перебувало на стадії будівництва. Особливо зловмисника зацікавив паркан навколо подвір’я, що був виготовлений із соснових дощок. 

Однак розуміючи, що кожна дошка на паркані є доволі громіздкою, довжиною близько 3 метрів, зловмисник попросив свого знайомого допомогти розібрати паркан та перевезти його за місцем свого проживання, повідомивши при цьому, що має на це дозвіл власників.

Таким чином, протягом двох тижнів, зловмисник чотири рази повертався до чужого домоволодіння та в результаті викрав з паркану 200 соснових дощок та ще деякі меблі з тераси, які пригледілись крадію.

Слідчі на даний час вже повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану). Досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg