Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow В Охтирці перед судом постане чоловік, що два рази обікрав знайому
В Охтирці перед судом постане чоловік, що два рази обікрав знайому Печать
Автор Админ   
01.12.2023 г.



Слідчі Охтирського районного відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно 42-річного чоловіка, що викрав у знайомої два мобільних телефони. 

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник в кінці травня 2023 року перебував в гостях у 57-річної мешканки Охтирки. Скориставшись довірою потерпілої, яка знаходилася в стані алкогольного сп’яніння та не звертала особливої уваги на дії «гостя», зловмисник зайшовши в одну з кімнат будинку та прихопив із собою мобільний телефон останньої. У подальшому викрадене майно продав, видаючи телефони за свої, а грошові кошти ви тратив для власних потреб. 

Наступного разу, в кінці червня 2023 року черговий візит зловмисника до своєї знайомої закінчився тим же результатом. Останній викрав її мобільний телефон та поклавши його до кишені покинувши місце злочину. 

Правоохоронці викрили дії зловмисника та вилучили викрадене майно, яке в подальшому буде повернуто потерпілій. 

Слідчі вже скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg