Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині судитимуть чоловіка, який обікрав свого знайомого
На Охтирщині судитимуть чоловіка, який обікрав свого знайомого Печать
Автор Админ   
22.11.2023 г.



Поліція за кілька годин розшукала зловмисника 

Скориставшись довірливими відносинами з потерпілим та тим, що останній був зайнятий своїми справами, зловмисник викрав два мобільних телефони і покинув місце злочину. Однак вже через декілька годин правоохоронці встановили його причетність до вчинення злочину та вилучили викрадене майно. Тепер чоловік постане перед судом.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що в жовтні 2023 року 30-річний мешканець Сумського району перебував в будинку свого знайомого в одному із сіл Охтирського району. Виявивши, що знайомий має два мобільних телефони,зловмисник вирішив викрасти їх, щоб використовувати для власних потреб. Скориставшись слушним моментом "гість" незаконно заволодів гаджетами сховавши їх до кишені одягу піся чого поспішив залишити домівку потерпілого. 

У подальшому зловмисник пішов до вокзалу, щоб поїхати додому. Однак там же і був виявлений працівниками поліції, які вилучили в останнього викрадене майно.

На даний час слідчі вже завершили досудове розслідування та зловмиснику за ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України доведеться постати перед судом.

Джерело: Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg