Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині нетверезий чоловік пограбував магазин
На Охтирщині нетверезий чоловік пограбував магазин Печать
Автор Админ   
14.08.2023 г.

ImageУ Тростянці на Охтирщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку за скоєння грабежу

Напередодні, до відділення поліції №1 (м. Охтирка) Охтирського районного відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що невідомий нетверезий чоловік відкрито викрав товар з її магазину.

На місце події негайно прибули працівники поліції та з’ясували, що зловмисник перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зайшов до продовольчого магазину на одній з вулиць міста та почав словесно чіплятися та ображати продавчиню, вимагаючи при цьому надати йому алкогольні напої. 

Почувши відмову, підозрюваний самостійно підійшов до полиці з продуктами, звідки самостійно взяв товар. Жінка зробила останньому зауваження та сказала, що за нього потрібно заплатити. Грабіжник схопив потерпілу за руку та відштовхнув в сторону після чого, відкрито заволодівши двома пляшками алкоголю, втік з місця пригоди.

Правоохоронці, які прибули на виклик «по гарячих слідах» встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини, 39-річний місцевий житель.

На даний час слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний з насильством, що не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, вчинений в умовах воєнного стану). Досудове розслідування триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg