Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow АТ "Сумигаз" відтепер функціонує у складі Групи Нафтогаз
АТ "Сумигаз" відтепер функціонує у складі Групи Нафтогаз Печать
Автор АТ "Сумигаз"   
18.07.2023 г.



Задля енергетичної безпеки країни Група Нафтогаз сформувала модель стійкої газорозподільної системи і крок за кроком розширює її межі.

Від сьогодні до складу державного драйвера долучились ще три газорозподільні підприємства – АТ "Сумигаз", АТ "Вінницягаз" і АТ "Дніпропетровськгаз". Тепер ці компанії працюватимуть з дотриманням ключового принципу – надійності перед клієнтами та партнерами.

Про це повідомила прес-служба АТ Сумигаз.

Впровадження еталонного зразка роботи вимагає попереднього аудиту всіх сфер. Мета – нести відповідальність за кожен кубометр газу, дотримуватись фінансових і законодавчих зобов’язань та не допускати будь-яких зловживань.

Відповідальність за АТ "Сумигаз", АТ "Вінницягаз" і АТ "Дніпропетровськгаз" несуть дві компанії, що входять до складу Групи Нафтогаз. АТ "Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз" управляє активами. ТОВ "Газорозподільні мережі України" (бренд "ГАЗМЕРЕЖІ") координує новоприєднані команди, займається оптимізацією їх роботи, формує стратегію розвитку та отримує належне ліцензіювання задля можливості надавати якісні послуги новим клієнтам.

Таким чином під егідою держави вже запрацювали Кропивницька, Дніпровська та Харківська філії, які безперебійно надають послуги розподілу газу 1,2 млн родин, промислових і бюджетних установ. Паралельно тривають трансформаційні процеси на підприємствах в місті Харків, місті Кривий Ріг, а також Київському, Житомирському та Львівському облгазах.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg