Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці чоловік постане перед судом за крадіжку грошей у знайомого
В Охтирці чоловік постане перед судом за крадіжку грошей у знайомого Печать
Автор Админ   
12.07.2023 г.



Слідчими Охтирського районного відділу поліції скеровано до суду обвинувальний акт відносно 38-річного чоловіка, що обікрав свого знайомого.

У ході досудового розслідування було встановлено, що на початку червня цього року зловмисник перебував у гостях у свого знайомого, де під час спілкування дізнався, що останньому на банківську картку надійшло зарахування. У цей час зловмисник вирішив скористатися слушним моментом та заволодіти грошима товариша. Зловмисник, з блокноту, що лежав на столі вдома у потерпілого, дізнався пін-код банківської карти останнього. Однак знайти саму карту зловмисник не зміг, але згадавши, що однією із функцій банкомату є зняття без картки, останній не зупинився та продовжив реалізовувати свій злочинний задум.

Скориставшись, тим, що потерпілий займався своїми справами, підозрюваний взяв його мобільний телефон та покинув квартиру. Після цього через банкомат використовуючи послугу «зняття грошових коштів без картки» та підтвердивши проведення фінансової операції за допомогою мобільного телефону потерпілого викрав більше 1000 гривень. Після отримання грошей, які зловмисник в подальшому витратив на власні потреби та для того, щоб приховати крадіжку, зловмисник непомітно повернув мобільний телефон до квартири товариша.

На даний час слідчі вже завершили досудове розслідування та зловмиснику за ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України доведеться постати перед судом.

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg