Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині поліцейські затримали чоловіка за збут наркотиків
На Охтирщині поліцейські затримали чоловіка за збут наркотиків Печать
Автор Админ   
16.06.2023 г.



Слідчі Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Охтирської окружної прокуратури повідомили про підозру 41-річному чоловіку у збуті наркотичного засобу, який він зберігав у себе вдома.

В ході проведення заходів щодо викриття та припинення незаконної діяльності осіб, які можуть бути причетні до вчинення наркозлочинів на території району, у тому числі збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, правоохоронцями було отримано інформацію, що мешканець одного із сіл може займатись такою діяльністю.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів та негласних слідчих дій отримана інформація підтвердилася. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник знаходячись за місцем проживання, за попередньою домовленістю зустрівся зі своїм знайомим та під час зустрічі продав останньому наркотичний засіб, а саме марихуану.

В ході проведення особистого обшуку поліцейські вилучили у чоловіка паперовий згорток з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, який останній зберігав також з метою збуту.

На даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку вже повідомлено про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg