Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанин, що обкрадав гаражі через дах, постане перед судом
Охтирчанин, що обкрадав гаражі через дах, постане перед судом Печать
Автор Админ   
27.05.2023 г.



На Охтирщині  чоловік постане перед судом за вчинення ряду корисливих злочинів

Зловмисник вчинив ряд крадіжок з гаражних приміщень та шляхом обману заволодів мобільним телефоном знайомого. Його викрили правоохоронці, тепер він постане перед судом.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що в кінці березня 2023 року чоловік шляхом часткового розукомплектування даху, проник в середину гаражного приміщення, звідки викрав автомобільні шини. Наступного дня зловмисник знову повернувся до того ж гаражу та викрав  автомобільні диски разом із шинами.

Однак, не зупиняючись на досягнутому, чоловік продовжив свою злочинну діяльність та через декілька днів проник до ще одного приміщення, але вже в іншому гаражному кооперативі міста. Опинившись в середині гаражу тим же способом, він викрав металеву каністру з бензином та кутошліфувальну машинку.

Окрім цього під час слідства з’ясувалось, що на початку квітня зловмисник, перебуваючи в гостях, скористався довірливими відносинами з потерпілим та попрохав в останнього мобільний телефон, ніби то для здійснення дзвінка. Однак, повертати гаджет він не збирався, тому швидко покинув квартиру. 

Зловмисник розпорядився викраденим майном на власний розсуд, частину якого встиг продати, а грошові кошти витратив.

Правоохоронці за вказаними фактами відкрили кримінальні провадження, вилучили частину викраденого майна та повернули власникам.

На даний час слідчі вже завершили досудове розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) та ч. 2 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене повторно) Кримінального кодексу України та під процесуальним керівництвом прокуратури скерували обвинувальний акт до суду. 

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg