Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці сталась ДТП: водій з 2,5 проміле алкоголю
В Охтирці сталась ДТП: водій з 2,5 проміле алкоголю Печать
Автор Админ   
21.05.2023 г.



В Охтирці поліцейські склали адміністративні матеріали відносно водія, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, та його пасажира 

Сьогодні, близько 18 години, до чергової частини Охтирського районного відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих, що відбулася на одній з вулиць міста. 

Прибувши на місце події, працівники поліції встановили, що ДТП відбулося за участю двох автомобілів Фольцваген та Мітсубісі. Останнім керував чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. В ході подальшої перевірки було проведено тест за допомогою газоаналізатора на стан сп’яніння, результат якого показав більше 2,5 проміле алкоголю. 

Відносно останнього складено адміністративні матеріали за ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння» , 126 «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами», 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На місці події також перебував 17-річний пасажир цього ж автомобіля, який весь час, навіть при появі працівників поліції, вів себе агресивно та неправомірно. Конфліктував з учасниками події та правоохоронцями, виражався нецензурною лайкою. Також останній своїми діями перешкоджав правоохоронцям виконувати службові обов'язки та здійснювати складання адміністративних матеріалів. У зв'язку з чим поліцейські здійснили адміністративне затримання неповнолітнього та застосували на передбачених Закону України "Про Національну поліцію" до останнього спеціальний засіб, а саме кайданки. Про даний факт було повідомлено законних представників юнака та останньому забезпечено право на захист.

Після чого, неповнолітній був доставлений до відділу поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів за фактом вчинених ним адміністративних правопорушень.

Охтирський районний відділ поліції

 

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg