Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці судили чоловіка, який безпричинно на вулиці побив жінку
В Охтирці судили чоловіка, який безпричинно на вулиці побив жінку Печать
Автор Админ   
16.05.2023 г.



На Сумщині до 5 років позбавлення волі засуджено чоловіка за хуліганство та викрадення банківської картки

За публічного обвинувачення Охтирської окружної прокуратури суд визнав винним 36-річного чоловіка в хуліганстві, викраденні та використанні банківської картки.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що події відбувались у м. Охтирка. 19 січня 2023 року обвинувачений біля під’їзду свого будинку почав чіплятись до знайомої, зокрема, хапав її за руки, намагався вдарити та ображав нецензурними словами. У цей час, почувши крики, на балкон вийшов чоловік разом із дружиною. Коли обвинувачений їх побачив, то переключив свою увагу на них та почав погрожувати їм фізичною розправою. Від слів чоловік перейшов до діла – піднявся в квартиру, двері якої були відчинені, та декілька разів ударив господаря помешкання кулаком в обличчя. Потерпілий отримав струс мозку.

Більш того, до цього обвинувачений нібито знайшов чужу банківську картку, яку використовував, розраховуючись за покупки.

У суді обвинувачений намагався виправдати свої дії. Пояснив, що сусіда побив, бо той ображав його матір, до дівчини чіплявся, бо вона колись відмовилась відчинити йому двері в під’їзд, а картку йому віддав знайомий і він не знав, що вона чужа.

За вироком суду обвинуваченого визнано винним у інкримінованих злочинах та засуджено до 5 років позбавлення волі (ч. 3 ст. 296, ч. 1 ст. 357 та ч. 3 ст. 296 КК України).

Пресслужба обласної прокуратури

 
kylymy_150523.jpg

Читайте також

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg