Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як на Сумщині відбувається набір у штурмові бригади «Гвардії наступу»?
Як на Сумщині відбувається набір у штурмові бригади «Гвардії наступу»? Печать
Автор Админ   
11.02.2023 г.



Очільник ОВА Тарас Савченко проінспектував хід кампанії «Гвардія наступу»

Тимчасово виконуючий обов’язки голови Сумської ОВА Тарас САВЧЕНКО разом із Сумським міським головою Олександром ЛИСЕНКОМ, керівництвом обласних підрозділів Нацполіції, Нацгвардії та представником 5 прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України проінспектували хід проведення національної кампанії  «Гвардія Наступу» в Центрі надання адміністративних послуг в м. Суми

Т.в.о голови Сумської ОВА Тарас Савченко наголосив, що національна кампанія «Гвардія наступу» − це не мобілізація, а запис добровольців, мотивованих громадян, які хочуть служити в штурмових бригадах, сформованих за окремими 8 профілями.

До проекту залучено 6 ЦНАПів – всі 5 районних центрів і додатково ЦНАП у Білопіллі.

У всіх ЦНАПах створено максимально зручні умови для роботи з добровольцями. Зокрема у Центрі надання адміністративних послуг в м. Суми організовано 3 робочих місця для представників Поліції, Нацгвардії та Прикордонної служби. Кабінет прийому бажаючих записатися в «Гвардію наступу» розташований на 1 поверсі адмінбудівлі ЦНАПу (м.Суми, вул. Британська, 21). Робота здійснюється 7 днів на тиждень, щоденно до 18.00.

При зверненні на рецепцію, працівники ЦНАПу, обізнані з цих питань, спрямовують громадян, які зацікавилися участю у проекті, до спеціалістів Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Потенційні бійці можуть тут дізнатися більш детальну інформацію про проект «Гвардія наступу» та записатися до однієї зі штурмових бригад за власним вподобанням.

Нагадуємо, це такі бригади: «Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України). «Червона калина» (до лав бригади вже увійшли герої, які брали участь у боях на Донеччині й Луганщині, обороняли Київ);  «Лють» (бригада Національної поліції України);  «Рубіж» (до лав бригади вже увійшли герої, які відстоювали Гостомельський аеропорт, Рубіжне на Луганщині); «Спартан» (потужна штурмова бригада, обороняла Харків);  «Кара-Даг» (кара за Крим, братиме участь у звільненні АРК);  «Буревій» (бригада утилізації російських військових);  «Азов»  (легендарний підрозділ, один із основних осередків оборони Маріуполя).

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg