Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Канада візьме на навчання 10 дітей загиблих захисників України
Канада візьме на навчання 10 дітей загиблих захисників України Печать
Автор Админ   
25.12.2022 г.



Мінветеранів запрошує дітей загиблих Захисників і Захисниць взяти участь у конкурсі на навчання у Канаді

Команда Міжнародної школи Брукс Вестшор (Канада) за підтримки Міністерства у справах ветеранів України оголосила конкурс для учнів 9 класів (2008 року народження) загиблих українських Захисників та Захисниць України для участі в конкурсному відборі навчальної програми в Канаді.

За результатами прозорого конкурсного відбору, за рішенням канадських представників, 10 фіналістів будуть зараховані до 9 класу школи Брукс Вестшор. Навчання відбуватиметься безкоштовно із забезпеченням необхідним для навчання та проживання у Канаді протягом чотирьох років, до завершення навчання в 12 класі.

Ключові критерії конкурсного відбору:

● академічна успішність;

● належний (базовий) рівень володіння англійською мовою;

● вмотивованість та емоційна зрілість, які необхідні для тривалого навчання за кордоном.

Конкурсний відбір відбуватиметься в 3 етапи:

1. Написання есе українською мовою (обсягом близько 500 слів). Кандидати мають написати про свої особисті інтереси та очікування від освіти в Канаді. Діти можуть вказати улюблені види спорту та мистецької діяльності, а також ініціативи, які вони могли б продовжити під час перебування в Канаді. До есе необхідно додати інформацію щодо оцінок успішності навчання у школі та інформацію про рівень володіння англійською мовою, а також місце проживання та контакти рідних. Надіслати роботу необхідно до 28 грудня (включно) на електронну пошту Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

У разі успішного проходження першого етапу координатори проекту зв’яжуться з кандидатами та повідомлять про дату і час проведення 2 та 3 етапів.

2. Онлайн тестування з математики (українською мовою);

3. Інтерактивне тестування з англійської мови.

Тестування відбуватиметься за підтримки Українського центру оцінювання якості знань. За результатами останнього етапу конкурсу фіналісти та їх рідні зможуть додатково познайомитись онлайн зі своїми майбутніми вчителями у Канаді та обговорити всі нагальні питання щодо поїздки та навчань. Фіналісти мають прибути до Канади наприкінці зими 2023 року.

Зазначимо, що надання освітньої підтримки Захисникам і Захисницям, членам родин загиблих Воїнів є одним з ключових напрямів роботи Мінветеранів.

Довідково

Брукс Вестшор – це невелика приватна школа розташована у м. Вікторія, що на острові Ванкувер у канадській провінції Британська Колумбія. Школа працює за системою Міжнародного Бакалаврату – інтенсивної навчальної програми, націленої на підготовку студентів до навчання в університетах світу. Сьогодні у Брукс Вестшор навчається 210 дітей, майже половина з яких приїхали з усього світу та проживають у сучасному гуртожитку на території кампусу.

Сайт школи:   https://westshore.brookes.org

У разі виникнення питань звертайтесь на електронну пошту: Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

Діти їдуть на навчання без супроводу батьків або опікунів.

Брукс Вестшор – це невелика приватна школа у м. Вікторія, що на острові Ванкувер у канадській провінції Британська Колумбія. Школа працює за системою Міжнародного бакалаврату – інтенсивної навчальної програми, націленої на підготовку студентів до навчання в університетах світу. Нині у Брукс Вестшор навчається 210 дітей, майже половина з яких приїхали з усього світу та проживають у сучасному гуртожитку на території кампусу. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg