Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирці подарували лаванду та нарциси
Охтирці подарували лаванду та нарциси Печать
Автор Админ   
04.10.2022 г.



Працівниці КП «Благоустрій» вже висадили 40 кущів лаванди і 20 нарцисів у міському парку Охтирки.

Для рослин обрали сонячне місце, щоб лаванда максимально розкрила свою прованську красу. 

Саджанці лаванди та цибулиння нарцисів подарували нашій громаді мешканці села Підгірці Київської області – Сергій Сушко та Наталія Клецька. Це власники дачного кооперативу, які вже 15 років займаються вирощуванням лаванди, а в 2019 році створили спеціальну майстерню, де виготовляють різноманітні продукти харчування із лаванди: зефір, печиво, цукерки, трюфель, марципан, джеми, лікери, сиропи солоні та солодкі. 

«У нас виникла спільна ідея підтримати міста України, які постраждали внаслідок бойових дій, прикрасити життя людей, які пережили страшні події, - розповідає Сергій Сушко. – Вирішили подарувати те, чому присвятили себе – лаванду.

Лаванда, яку ми передали від щирого серця охтирчанам – вірю, що захистить Охтирку від нальотів ворога. Вона буде оберігати місто від усього поганого, від злих сил. Нехай росте на щастя і радує всіх. 

Бажаю охтирчанам навіть у цих складних умовах не опускати руки і продовжувати радіти простим моментам життя: займатися улюбленою справою, створювати затишок вдома, примножувати красу рідного міста", - побажав Сергій Федорович.

Висловлюємо щиру вдячність друзям Охтирки – Наталії Клецькій та Сергію Сушко за прекрасний подарунок місту!


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg