Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Депутати підтримали фінансову підтримку Охтирської ЦРЛ
Депутати підтримали фінансову підтримку Охтирської ЦРЛ Печать
Автор Админ   
16.12.2021 г.



Сьогодні, 16 грудня, відбулась двадцята (позачергова) сесія Охтирської міської ради VIII скликання.

Основне питання, яке мали вирішити депутати, було про перерозподіл коштів для забезпечення термінових потреб Охтирської ЦРЛ. Лікарня отримає кошти, яких бракує на закупку рентгенологічного обладнання та оплату енергоносіїв.

Депутати відмовились знімати кошти з проектів бюджету участі, а підтримали пропозицію зняти кошти з невиконаних УКБ ЖКГ робіт.  

Також були прийняті рішення щодо передачі з балансу Охтирської ЦРЛ нежитлових та житлових  приміщень, які не використовуються в діяльності лікарні,на баланс УКБ ЖКГ. Це амбулаторія шкірвендиспансеру, колишня дитяча поліклініка, молочна кухня та інші.

В оперативне управління КНП «Охтирський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» передадуть приміщення по вул. Батюка, 3 та вул. Київська буд.96

Ще одна цікава подія відбулась в сесійній залі. 19 голосами "За"  була підтримана пропозиція депутата Масло Н.М. прийняти рішення  покинути залу засідання 20 (позачергової) сесії Охтирської міської ради  Панову Н.В, громадську активістку. На думку більшості депутатів під час "карантину" недоцільно перебування в залі засідань невакцинованої людини. Цікаво, що крім 18 опозиційних депутатів, за це рішення проголосувала Л.П.Неофітна ("Батьківщина"). "Проти" був тільки О.Погорєлов ("Сила людей")


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg