Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Чому електронні сигарети так поширені?
Чому електронні сигарети так поширені? Печать
03.09.2020 г.

ImageНа правах реклами.

Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Світ усе більше відмовляється від класичного способу споживання тютюну, і справа не в зниженні якості продукції, представленої на ринку. Сьогодні випускається велика кількість пристроїв, що дозволяють знайти альтернативу звичайним сигаретам, зокрема електронні девайси, що генерують пару замість диму та, при цьому, не позбавляють курців нікотину. Спробуємо розібратися, що таке електронні сигарети, в чому їх відмінні риси перед звичними нам тютюновими виробами.

Електронна сигарета — у чому відмінність?

Кожен, хто курить звичайні сигарети, регулярно стикається з неприємним смаком у роті, задимленими приміщеннями, попелом і їдким димом. Основні відмінності класичних сигарет від електронних — відсутність в останніх процесу горіння, що змінює сам ритуал споживання. В електронні пристрої заправляється спеціальна рідина, яка може містити нікотин у різній концентрації, мати безліч смаків. Під час нагрівання відбувається процес випаровування рідини, утворюється пара, яку споживач вдихає.

Сьогодні суспільство стає все більш лояльним до особистих кордонів інших громадян, зокрема до забезпечення комфорту різних людей. Особливо тих, хто не споживає нікотин. Популярність електронних сигарет також обумовлена відсутністю їдкого диму і неприємного запаху, що часто дратують людей навколо. Процес нагрівання виключає виділення попелу, а рівень міцності користувач вибирає самостійно. Все це спонукає курців звертати увагу на такі пристрої.

Електронні сигарети та пристрої для нагрівання тютюну

З електронними сигаретами часто плутають пристрої для нагрівання тютюну, хоча працюють вони за різним принципом. Якщо перші генерують пару зі спеціальних рідин на основі гліцерину, пропіленгліколю, ароматизаторів та нікотину, то другі передбачають використання стіків, що складаються з тютюну. Спільними рисами є нагрівання замість горіння, бездимність, можливість вибору смаку і насиченості вдихуваного складу. Девайси для нагрівання тютюну (такі, як gloTM hyper) краще підходять тим, хто цінує насичений аромат тютюну, однак бажає зменшити запах та позбутися попелу. 

Переваги пристрою для нагрівання тютюну

Навіть ароматизовані сигарети залишають після себе неприємний запах, продукують попіл і дим, які доставляють дискомфорт людям навколо. Пристрій для нагрівання тютюну gloтм  https://myglo.com.ua/ позбавляє цієї незручності, адже його аерозоль може мати запах класичного тютюну, або виділяти аромат обраного споживачем смаку. До того ж в аерозолі міститься на 90% менше токсичних речовин, ніж у димі класичної сигарети1. При використанні gloтм попелу і диму2 не виникає зовсім, що дозволяє розкрити справжній тютюновий смак без супутніх горінню побічних реакцій.

1 Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартних сигаретах 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої gloтм. Порівнюються 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою Організацією Охорони здоров'я до зменшення. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

2 Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg