Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow У ЗОШ №5 буде новий директор
У ЗОШ №5 буде новий директор Печать
Автор Админ   
17.06.2021 г.



Визначено переможця конкурсу на посаду директора ЗОШ №5 .У зв’язку із закінченням терміну контракту діючого керівника 16 червня відбувся конкурс на вакантну посаду директора ЗОШ №5. 

Розглядали заяви двох кандидатів – директора ЗОШ №6 Сотнікової Ольги Миколаївни та керівника ЗОШ №5 Шишкової Галини Григорівни. Велась відео-трансляція, подивитись на проведення конкурсу міг кожний охочий.

Конкурс почався з письмового завдання. Кандидатки на посаду О.М. Сотнікова та Г.Г. Шишкова відповідали на 30 питань із сфери законодавства про освіту. Обидві кандидатки показали непогані результати, відповіли вірно на більшість питань (Сотнікова відповіла на 27 питань , Шишкова на 22)та отримали рівну кількість балів від комісії – 2 бали. 

Далі кандидатки розказували про своє бачення перспектив школи. Сотнікова розказувала про комфортність закладу, акцентувала увагу на застарілому дизайні, освітленні, східцях. Далі було трохи про обладнання кабінету математики, інформатики. І знов про дизайн. Вже столової. Трохи про сертифікацію вчителів

Якщо чесно, дуже хотілось спитати : де цей комфорт у 6-ій школі? Де дизайн і ремонт спортзалу ? Де нормальний туалет? Чому ви залишаєте цей заклад? 

Цікаво, що членам комісії це було зовсім не цікаво.

Шишкова розказувала про своє бачення векторів розвитку: якість освіти, успішність, джерела фінансування, харчування, фізичне здоров’я, компетентнісне навчаня … Головне, на мій погляд, Г.Г. Шишкова окреслила, як на практиці досягати результату. 

Питання від членів комісії до Шишкової нагадували більше атестацію: про дистанційне навчання, булінг, плани. Зауважу: до Сотнікової було всього 2 питання. 

Комісія оперувала балами: 37,6 у Сотнікової О.М. , трохи менше - 37,18 у Шишкової Г.Г.  

Представникам громадськості- вчителям В.Жадану, В.Шишкіну дозволили бути присутніми на конкурсі, також був присутній депутат обласної ради Ю.Мєєрович. Але задавати питання, коментувати їм було заборонено. Вони по закінченні конкурсу висловили свою незгоду з оцінками, упередженістю певних членів комісії. Та нажаль, побажання батьків, колективу вчителів в систему не вписуються. Піднімати рейтинг за результатами ЗНО (побажання міського голови Кузьменка) буде Сотнікова О.М. 

ЗОШ №6 цього не потребує, бо вона І-ІІ ступенів, і ходять чутки, що її закриватимуть, або зроблять філією гімназії. Бо школа залишається без директора, а про конкурс в ЗОШ №6 ніхто не говорить. 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg