Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Фонд Араза Гулієва «Благосфера» підтримав спортсменів Великописарівщини
Фонд Араза Гулієва «Благосфера» підтримав спортсменів Великописарівщини Печать
15.09.2020 г.



До Дня фізичного культури та спорту у селищі Велика Писарівка відбулася спартакіада для учнів. Понад сто дітей зі шкіл району змагалися у чотирьох вікових групах. Стали учасниками марафону – бігали на різні дистанції.

Захід відбувся за підтримки благодійного фонду Араза Гулієва «Благосфера», з-поміж соціальних програм якого є й підтримка талановитої учнівської молоді. Без подарунків та приємних сюрпризів не залишився ніхто. Переможці на спортивних дистанціях - отримали сучасні гаджети, аксесуари для велосипедів та заняття спортом. Хто не прийшов до фінішу першим - теж не залишився поза увагою. Кожному учневі вручили солодкий подарунок та сумку для спортивного взуття.

Image Image 

Меценат Араз Гулієв відвідав захід особисто і відзначив, що фонд звертає особливу увагу на сільські заклади освіти, де діти часто не мають сучасного обладнання чи відповідних умов для навчання. Допомагає фонд й індивідуально. Так, наприклад,  вже стало традицією вручати ноутбуки студентам, котрі досягли особливих успіхів у навчанні. Для найкращих - призначаються іменні стипендії.

«Я з дитинства люблю спорт. І з задоволенням грав у футбол і баскетбол. Бігав кроси. Брав участь у всіх спартакіадах. Для школяра це було неймовірно азартно - довести собі і іншим хлопцям, що ти можеш «швидше, вище, сильніше». Тому мій фонд «Благосфера» регулярно підтримує різні спортивні заходи. Особливо - в маленьких містах і селах, де розваг і можливостей не так вже й багато», - говорить Араз Гулієв.

Він запевнив, що це тільки початок діяльності фонду на Сумщині. Нещодавно меценат відвідав Охтирщину й Тростянеччину. І вже знає, кому допомога фонду найбільше потрібна там.

Image Image Image  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg