Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Теніс з "Ударними" темпами
Теніс з "Ударними" темпами Печать
Автор Газета "Город А"   
12.05.2012 г.

Федерація настільного тенісу м. Охтирка спільно з партією "Удар" (очільник міського осередку Андрій Шушман) в рамках Акції "Серце до серця",мета якої - допомогти дітям, хворим на діабет, провели турнір. Тенісисти змагали­ся у трьох вікових категоріях: школярі молодша група до 14 років та старша група по­над 14 років. Також у тенісному змаганні взяли участь і дорослі.

Усього участь у турнірі взяли близько чверті сотні спортсменів. Теніс дуже динамічна та цікава гра, тому у школу № 5 в мкр. Дачний прийшло немало глядачів. Багато хто з присутніх долучився до перебігу Акції "Серце до серця" вла­сним карбованцем.

В організації проведення Акції в Охтирці допомогла депутат міської ради Тетяна Макарова.Гроші були зібрані і по закінченню турніру пе­редані для подальшого перераху­вання на рахунок організаторів Все­української Акції.

В проведенні цього заходу, як і трохи раніше, суботнику в мкр. Дач­ний, допомагала відразу ціла група депутатів, що є в останній час доб­рим прикладом для можновладців.Можливо, найближчим часом буде вирішене питання щодо забезпе­чення участі юних спортсменів на міжобласних змаганнях, а в пер­спективі і введення ставки (чи хоча б півставки) тренера по настільному тенісу в дитячій спортивній школі.

Анатолій Лебідь,голова охтирських тенісистів, як варіант бачить на­дання спортивних залів закладів освіти в позаурочний час для безко­штовних занять спортом бажаючим,при умові компенсування витрат на світло та фарбу. Бо існуючі умови, на яких пропонують знімати спортзали, непосильні для юнацтва.

Інна Сопітько щодо участі пере­можців турніру "Серце до Серця" пообіцяла забезпечити всіляку підтримку, і, можливо, вже в травні наші тенісисти відправляться в сусідню Полтавську область, позма­гатися за першість.

Наразі на попередній турнір, при­свячений Міжнародному Жіночому дню, з Котельви до нас прибули 9 спортсменів, тож настала і наша черга нанести візит ввічливості.

Призами та грамотами тенісної федерації були визначені охтирчани учасники турніру"Від серця до серця":

В категорії школярі (молодша група)

  • 1 місце Яковенко Артур
  • 2 місце Стороженко Михайло
  • 3 місце Бабін Сергій

В категорії школярі (старша група)

  • 1 місце Сечин Микола
  • 2 місце Драчко Ростислав
  • 3 місце Вакула Микола

Серед дорослих переможцями стали:

  • 1 місце Асінов Євген
  • 2 місце Огреб Микола
  • 3 місце Кулик Валерій

Найкращею тенісисткою турніру була визначена Альона Коваленко.

Сподіваємося на перемоги наших земляків і за межа­ми району та області. Як­що влада та спонсори зроблять хоча б половину з того, що робиться у сусідніх областях, то участь охтирчан у міжобласних змаганнях не буде чимось дивним, випадаючим з пра­вил.

Андрій Міхєєв

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg