Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Була можливість перемогти
Була можливість перемогти Печать
Автор Официальный сайт ФК   
03.11.2010 г.

1 листопада на стадіоні "КТ Спорт-Арена" у Молодіжному відбувся матч між "Нафтови­ком" та "Кримтеплицею". Гра закінчилася нічиєю.

Друге коло охтирські футболісти розпочали виїзною нічиєю з одним із лідерів першої ліги. Нагадаємо, що перше коло "Кримтеплиця" за­вершила на третьому місці і, напевно, не збиралася поступатися ним надалі. Та госпо­дарі, перемігши нафтовиків у Охтирці в пер­шому колі 2:0, не змогли здолати суперника на своєму полі і після звітного туру поступи­лися третьою сходинкою ужгородському "За­карпаттю".

У дебюті зустрічі суперники начебто при­дивлялися один до одного, намагаючись знайти слабкі сторони, а, може, вичікуючи помилку. Дочекалися її кримчани. Воротар нафтовиків Євген Дейнеко у своєму карно­му майданчику незграбно зіграв на виході, випустивши м'яча. Цим скористалися Влади­слав Голопьоров і Дмитро Трухін, які пра­вильно "розподілили" м'яч і Дмитро, метрів з семи, вколотив його у сітку вже порожніх воріт "Нафтовика".

Через деякий час знову в епіцентрі уваги опинився Голопьоров. Він відкотив м'яч під удар Віталію Саранчукову, але тут вже Дей­неко зіграв чудово. Кінчиками пальців він перевів складний м'яч на кутовий. На 26-й хвилині непоганий шанс втратив Трухін. Печенкін викотив йому м'яч під ліву ногу, але Дмитро пробив несильно і неточно. Ще че­рез три хвилини Голопьорова звалили на лінії карного майданчика. Виконувати штрафний взявся вихованець охтирського футболу Олег Єрмак, та "снаряд" просвистів трохи вище далекої від Дейнеко "дев'ятки". Під кінець тайму після розіграшу кутового м'яч потрапив з Печонкіна і він бив, начеб­то, напевно, але знову надійно зіграв голкіпер.

У нафтовиків невпевнено почувалися на полі Олександр Саванчук та Євген Євсеєв, тому вже всередині першого тайму замість Олександра на поле вийшов Ігор Семенина, якому ще, можливо, не вистачає досвіду та майстерності, та в гру він ввійшов активно. В першому таймі гості провели ще одну заміну, цього разу вимушену. Із-за травми поле залишив Тарасенко.

Після перерви тренер "Нафтовика" Сергій Мізін зробив ще дві заміни і гра охтирської команди помітно пожвавішала. Тепер Олек­сандра Бандуру турбували не тільки пострілами з-за штрафної, але й гострими контрвипадами. Особливо активним в атаці був Богдан Єсип. Він кілька разів опинявся на ударних позиціях, але в завершальній стадії ніяк не міг завдати точного удару. На 67-й хвилині багатоходова комбінація, яку розпочав оборонець Карпенко, закінчилась триходівкою Ліщук-Коваль-Єсип. Богдану доставили м'яч прямо на одинадцяти метро­ву позначку, але в останній момент з ноги його зняв Віталій Візавер. Наступного разу так наблизитися до володінь Бандури Єсип зумів на 79-й хвилині. Знову йому асистував Андрій Коваль, який отримав м'яч від Котелюха. Богдану ніхто не завадив в один дотик переправити м'яча повз голкіпера "кримтепличників" і він відкрив лік голів другої сотні, забитих в чемпіонатах та першостях України. До речі, цей гол став 79-м, забитим Єсипом за охтирську команду в першостях та Кубку України.

Непогану нагоду "вирвати" перемогу наф­товики мали вже у компенсований арбітром час. Єсипа збили неподалік карного майдан­чика "кримчан", втім Бояринцев пробив прямо в "стінку"...

Післямова

Сергій Мізін, головний тренер команди "Нафтовик-Укрнафта":

- Сьогодні вийшла цікава гра. Бойовий поєдинок. Думаю, глядачам він сподобався. Результат закономірний. У першому таймі перевага була у "Кримтеплиці", в другому - у нас. Рахунок по грі.

- Ви за перші 45 хвилин зробили чотири заміни. Не вгадали зі стартовим складом?

- Ми провели в середу дуже важку гру на кубок України з луганською "Зорею". Багато футболістів просто не встигли відновитися. Тому так вийшло.

Олександр Севідов, головний тренер ко­манди "Кримтеплиця":

- Хороша гра, гарний футбол. У першому таймі ми мали перевагу. Треба було вирішу­вати результат гри ще в першому таймі. Були для цього моменти. Ми ними не скористали­ся. Я в перерві хлопцям сказав, що одного гола у грі з такою командою, як "Нафтовик", буде мало. Так і вийшло. У нас, звичайно, бу­ли передумови забити другий гол і у другому таймі. Але майстерність наших гравців не дозволила цього зробити, на жаль.

Ми сьогодні забралися на таку вершину. Напевно, й так стрибнули вище голови. На жаль, для деяких хлопців це межа. Але нам ще грати дві гри. Постараємося утриматися нагорі. Утриматися на вершині набагато складніше, ніж на неї піднятися.

- У другому таймі "Нафтовик" додав чи ви спробували зіграти за рахунком?

- Ні. Ми не грали по рахунку. Просто скажу відверто - заміни "Нафтовика" посилили гру, а наші заміни її послабили. Як тільки пішли Єрмак і Трухін, ми втратили швидкість на флангах. А без швидкості зараз у футболі ро­бити нічого.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg