Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow ПРОЦВІТАННЯ ТА УСПІХУ!
ПРОЦВІТАННЯ ТА УСПІХУ! Печать
Автор Город А   
06.09.2007 г.

Урочистості з нагоди "Дня підприємця" відбулися минулого четверга у банкетній залі ресторану "Ворскла". Словами подяки за внесок у розвиток економіки Охтирки, з побажаннями подальшого процвітання та розвитку малого і середнього бізнесу, свято відкрила міський голова Ірина Демченко. У рамках програми розвитку малого підприємництва грамотами та цінними подарунками було нагороджено переможців конкурсу "Кращий підприємець міста 2007 року".

У сфері оптової та роздрібної торгівлі кращими визнано Вікторію Сергієнкота Галину Голод, у сфері обслуговування населення - Галину Кравченко, у сфері промисловості -Олександра Крапівіна, у сфері автомобільного транспорту - Олександра Калюжного. Звання кращого молодого підприємця міста 2007 року отримав Геннадій "Порохня. Кращою жінкою-підприємцем міста 2007 року стала Надія Барановська. А голову міської організації роботодавців "Діалог" Тетяну Сілант'єву та голову Охтирської профспілки працівників кооперації та інших форм підприємництва Людмилу Васюх-но міська влада відзначила грамотами та квітами за плідну працю та активну діяльність у громадському житті міста. Ці жінки стали ініціаторами благодійної акції "Допоможи дитині", приуроченій до "Дня підприємця" і провели її разом із міським територіальним центром соціального обслуговування непрацездатних громадян, пенсіонерів та інвалідів. Тетяна Борисівна та Людмила Володимирівна розповіли, що підприємці міста зібрали кошти на дорогі ліки для хворої дівчинки Марійки ЖеЗвак, купили дитині комп'ютер і надалі продовжать нею опікуватися. Дійсно, добро примножує добро і повертається до тих, хто його творить.

Наші підприємці вкотре довели, що їхні серця не байдужі до чужого горя і частку своїх прибутків вони готові витратити на благі цілі. Акція "Допоможи дитині" триває і всі бажаючі можуть до неї долучитися. На святі також було відзначено вагомий внесок у розвиток підприємницької діяльності міста приватних підприємців Марини Портної, Таїсії Дульської, Євгена Михайленка, Івана Кучеренка та Ігоря Сухо-млина. А ще Тетяна Силант'єва сповістила приємну звістку про визнання нашої Світлани Бєлік кращим підприємцем області (наступного дня Світлана Анатоліївна отримала подяку від губернатора області Павла Качура). Ця неординарна жінка займається не лише бізнесом, а й навчає самостійній справі групи безробітних при центрі зайнятості. Віриться, що незабаром втілиться в життя ідея Світлани Бєлік про відкриття в Охтирці художнього салону під назвою "Мистецька веселка". Головне, щоб міська влада виділила під нього приміщення.

Але повернімося на свято. Як ви зрозуміли, нагородження кращих із кращих проходило в надзвичайно невимушеній і теплій атмосфері. Грамоти та подарунки підприємцям вручали заступник міського голови Юрій Коваленко та начальник управління економіки та інвестиційної політики Тетяна Кравченко. Слова вітань цього вечора також прозвучали від начальника Охтирської державної податкової інспекції Наталії Окрайченко та голови районної ради Юрія Ситника. Свято вдалося на славу! У круговерті поздоровлень, веселощів, конкурсів, танців під живу музику час сплинув непомітно.

І цього вечора, і наступного дня всі підприємці, котрі побували на заході з нагоди свого професійного свята, щиро дякували за високий рівень організації і проведення "Дня підприємця". Подальшого процвітання та розвитку малому і середньому бізнесу на теренах Охтирщини! Так тримати, шановні підприємці!

Алла Дзюба

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg