Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow ДИВОВИЖНІ КВІТИ РАЙОННОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ
ДИВОВИЖНІ КВІТИ РАЙОННОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ Печать
Автор Город А   
18.06.2006 г.
"Танець - моє життя" без перебільшення могла б сказати хореограф РБК К.Г. Кравченко. Скільки років віддано вихованню і навчанню мистецтву танцю маленьких і дорослих танцюристів! А зараз естафету приймають її доньки Ярослава Кривцун і Олена Білих.

В травні танцювальна група народного ансамблю пісні і танцю "Горлиця" (керівник К.Кравченко) і вокальне тріо "Дивоцвіт" (керівник А.Тесля) запросили охтирчан на свій творчий звіт. Він вийшов по справжньому весняним, легким, радісним.

Грація, ніжність, натхнення - це новий танок "Квітка -весна" (солістка О.БІлик). Враження таке, що дівчата-танцюристи не рухаються на сцені, а злітають над нею.

А ось грайливий, веселий танок "Темна нічка", де до дівчат приєднуються і хлопці. Заворожують темпераментний іспанський, яскравий як вихор циганський танці. І вже важко всидіти на місці, коли на сцені російський танок "Курочка".

Всі учасники ансамблю дійсно закохані у танець, протягом багатьох років вони і в сніг, і в дощ, і у спеку приходять на репетиції. А робота ця важка, виснажлива, до сьомого поту. Кожен рух потрібно відпрацювати, відшліфувати, щоб відчувалась легкість, невимушеність, політ.

Та все забувається, коли бачиш сяючі обличчя глядачів, чуєш їх овації і щирі подяки. Хоч раз побувавши на сцені, вже не зможеш жити без неї, без її магічної сили. І це прекрасно розуміють учасники колективу С. Руда-кова, О.Яковенко, Я.Кривцун, Т.Ткаченко, О.БІлик, В.Сулига, Т.Луцик, С.Колєсніков, О.Колодяж-ний, Н.Данилюк, які віддали улюбленій справі багато років.

Зачарувало глядача неповторним, казковим співом вокальне тріо "Дивоцвіт". Коли лунає "А вже весна" або "Яблуневий цвіт" дійсно хочеться радіти життю, насолоджуватися буянням природи, її неповторною красою.

А якими грайливими стають вокалісти А.Тесля, В.Лукавенко та О.Ходунай, як сяють їхні очі, коли співають "Іванку" або "Кручені паничі".

В той весняний вечір для глядачів співали наші чудові солістки І.Д'яченко, С.Храпач, юна Ю.Кучмій. І кожна знаходила свою стежечку до глядача, кожну проводжали бурхливими оплесками і квітами.

А згодом всіх шанувальників танцювального мистецтва запросив на своє 10-річчя зразковий дитячий ансамбль танцю "Мальви". І знову яскраве і неповторне дійство! Зі смаком підібрані костюми, радісні усміхнені обличчя дітей - вихованців Клавдії Кравченко, Ярослави Кривцун та Олени Білик.

Колектив "Мальви" -незмінний і бажаний учасник всіх культурно-мистецьких заходів району і РБК, що-разу він вражає майстерністю вико.нання, оригінальністю, сценічним одягом.

Гостями ювілейного концерту були ансамбль естрадного співу "Флеш" (керівник І.Д'яченко), Юлія Кучмій і Надія Шолох.

Щира подяка за відданість своїй справі, за любов до дітей і за хвилини справжньої насолоди, за свято танцю й пісні.

Квітуйте ж на добро, на радість людям, дивовижні квіти районного Будинку культури.

О.Бирдін, директор РБК

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg