Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Змагання з футболу
Змагання з футболу Печать
Автор Редактор   
06.06.2006 г.
В м. Кременчук пройшли Всеукраїнські зональні змагання з футболу на призи клубу “Шкіряний м'яч” серед дітей 1995 року народження.

В змаганнях взяли участь команди з 5 областей – Сумської, Харківської, Полтавської, Кіровоградської та Миколаївської. Честь нашої області захищали вихованці тренера Миколи Вовка з Охтирської ДЮСШ “Нафтовик”. Впродовж турніру наші юні земляки завдали поразки трьом суперникам і лише в зустрічі з господарями змагань зазнали поразки. Слід зазначити, що на вирішальну гру, на відміну від суперників, наші хлопці вийшли без відпочинку – лише через півгодини після завершення попередньої зустрічі. За підсумками турніру нашого юного футболіста Сергія Суханова було визнано кращим півзахисником.

Участі у Всеукраїнських зональних змаганнях передував вдалий виступ в обласному фінальному турнірі, який відбувся наприкінці травня в м. Ромни. Перемігши своїх суперників в підгрупі, охтирські футболісти в півфіналі перемогли однолітків з Путивля, а в фіналі – команду господарів змагань з рахунком 1:0. До речі, це перша перемога юних охтирчан в обласних змаганнях на призи клубу “Шкіряний м'яч” за час їх виступів. За перемогу наші хлопці були нагороджені кубком та медалями.
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg