Головна
Коментар начальника Охтирського РВП щодо аварії 21 квітня Печать
Автор Редактор   
26.04.2024 г.



Останнім часом на місцевих пабліках в мережі Інтернет все більше з’являється публікацій у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, що відбулася 21 квітня 2024 року по вул. Батюка м. Охтирка.

Коментуючи дану подію начальник Охтирського районного відділу поліції Руслан Кладько зазначив: "За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження, досудове розслідування якого здійснюється територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, що розташоване в м. Полтава.

Працівники Охтирського районного відділу поліції не проводять жодних процесуальних чи слідчих дій у вказаному кримінальному провадженні. 21 квітня 2024 року на місці дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці лише забезпечували охорону місця події до приїзду працівників ДБР. Також Охтирський районний відділ поліції всебічно сприяє слідчим вищевказаного органу у проведенні досудового розслідування, надає всю необхідну інформацію.

З приводу побоювань дописувачів мережі "Щоб це діло не зам’яли" необхідно зазначити, що саме керівництвом та співробітниками СРПП відділу поліції було вжито всіх заходів щодо забезпечення надходження на дослідження біоматеріалу саме того працівника поліції, що перебував за кермом автомобіля. Та на даний час вже отримано результати відповідно до яких останній перебував в стані алкогольного сп’яніння.

«Мені дуже прикро, що співробітник ввіреного мені підрозділу став учасником дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої постраждали інші особи, та ще й перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Один його вчинок зміг дискредитувати всі позитивні напрацювання співробітників відділу поліції.

Однак також слід зазначити, що співробітника поліції, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння чекає безумовне звільнення з лав Національної поліції України.

Зі свого боку можу запевнити, що працівниками Охтирського РВП буде надано всю необхідну допомогу для забезпечення об’єктивного, всебічного та справедливого розслідування даного кримінального провадження слідчими Державного бюро розслідувань."