Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирські "Крошки" відзначають 25-річний ювілей
Охтирські "Крошки" відзначають 25-річний ювілей Печать
Автор Админ   
15.04.2024 г.



Один з кращих колективів Охтирки , зразковий вокальний ансамбль " Крошки" святкує свій 25 - річний ювілей

За ці роки з маленького ансамблю колектив виріс у велику пісенну родину, яку знають і люблять у місті й далеко за його межами. "Крошки" - це суцільний позитив, яким діти та їх енергійний керівник, заслужений працівник культури України Лариса Анатоліївна Крошка діляться щиро й з радістю.

За чверть віку ансамбль дав старт у життя багатьом охтирським юнакам і дівчатам, які зараз з теплом і великою вдячністю згадують своє неспокійне, сповнене радісних подій, поїздок, перемог, вражень, пісенне дитинство.

Не дивлячись на труднощі сьогодення, коли, здавалося б, взагалі не до пісень, "Крошки" продовжують творити й дивувати. Концерти на підтримку ЗСУ, музичні кліпи, конкурси й нові перемоги - за все це діти, їх наставник, батьки беруться з ентузіазмом і любов"ю.

Бажаємо творчій родині реалізувати всі свої плани, здійснити задуми в мирній країні, на вільній землі, яку прославляють у піснях охтирські діти. Дякуємо нашим котелевським колегам,  за сприяння в проведенні ювілейного концерту, підтримку й розуміння. Переконані, що ще не раз будемо відзначати ювілейні дати і на охтирській сцені. Разом - до Перемоги!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg