Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Матеріальна допомога жителям Охтирки
Матеріальна допомога жителям Охтирки Печать
Автор Админ   
09.04.2024 г.



Охтирська міська рада допомагає мешканцям громади 

Питання надання матеріальної допомоги є одним із пріоритетів роботи, яка направлена на те, щоб максимально допомогти жителям громади та підтримати їх у скрутний час.

На черговому засіданні комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги жителям Охтирської міської територіальної громади, яке відбулося 05 квітня 2024 року під головуванням заступника міського голови Людмили Ставицької, розглянуто заяви мешканців громади, які потребують дороговартісного лікування у зв’язку з тяжкими захворюваннями.

У результаті обговорення та вивчення усіх наданих заявниками документів, комісія прийняла рішення про надання матеріальної допомоги 27 особам на загальну суму 162,0 тис. грн за рахунок коштів міського бюджету. 

Остаточне рішення щодо виплат буде прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету Охтирської міської ради. Після прийняття рішення кошти будуть спрямовані управлінням соціального захисту населення на банківські рахунки заявників.

В Охтирській міськраді повідомили, що матеріальна допомога є одним із видів адресної соціальної допомоги, що надається громадянам, які зареєстровані та проживають на території Охтирської міської територіальної громади та опинилися в скрутному матеріальному становищі у зв’язку з тяжкими захворюваннями (онкологія, трансплантологія, для лікування кардіологічних хворих (гострого інфаркту та інсульту), дітям з генетичною патологією), оперативним та після оперативним лікуванням, довготривалим та дороговартісним лікуванням.

За додатковою інформацією звертатися до управління соціального захисту населення за адресою: м. Охтирка, вул. Перемоги, 1 або за телефоном 4-15-30.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg