Головна
На прикордонні Сумщини висаджують ліси Печать
Автор Админ   
05.04.2024 г.



На прикордонні Сумської області, яке постійно обстрілюють російські війська, лісівники продовжують висаджувати нові ліси у рамках програми «Зелена країна»

4 квітня до лісівників філії «Краснопільське лісове господарство» долучилися начальник Сумської МВА Олексій Дрозденко, голова Сумської районної ради Геннадій Дем’яненко і заступник голови Сумської районної ради Володимир Біцак.

Було висаджено 3751 сіянець дуба звичайного на ділянці площею 1 га

 «Головний офіс філії знаходиться в 10 км від кордону з країною-агресором, — зазначає директор Краснопільської філії ДП «Ліси України» Максим Ігнатченко. — Протягом 2 років повномасштабної війни постійні атаки з боку рф не припинялись ні на день. Ми повністю втратили доступ до Новодмитрівського лісництва й частково до Краснопільського лісництва, загалом для нас зараз недоступні 6 тис. 200 га лісових масивів… Враховуючи усе це, ми намагаємося використовувати кожний доступний нам гектар і створювати як можна більше лісових культур, адже ми розуміємо, що від нашої роботи залежить майбутнє регіону. Війна закінчиться, впевнені, що нашою Перемогою, а ліс — був, є і буде!".