Головна
Пам’ятаємо! Печать
Автор Админ   
04.04.2024 г.



15 березня 2024 року не стало наших захисників, які віддали своє життя за безпеку своїх рідних та за незалежність України

Старший солдат МАТРЕНЧУК Олександр Васильович, 1989 року народження загинув в районі н.п. Дронівка Бахмутського району Донецької області внаслідок бойового ураження ворогом.

Головний сержант ШЕЙКО Леонід Васильович 1985 року народження та головний сержант МІЩАНІН Максим Іванович 1990 року народження загинули в районі н.п. ОЛЕКСАНДРІВКА Велико Писарівської окремої територіальної громади Сумської області внаслідок обстрілу противника.

Троє захисників загинули в один день, але в різних місцях, виконуючи складні бойові завдання. Їх безстрашний спротив противнику та відданість Україні - героїчні. Вони стояли на варті національної безпеки, не допускаючи прориву ворога.

Все їхнє мирне життя було пов’язане з Україною: тут вони працювали , створили сім’ю, виховували своїх дітей, мріяли про світле майбутнє для них. Але почалася кривава війна, і планам на майбутнє не дано було збутися…

В тяжкий час ми висловлюємо співчуття родинам, друзям та побратимам загиблих. Нехай пам'ять про їхню мужність та самопожертву буде як символ незламності та героїзму. Вічна пам'ять і слава українським Героям, які захищали Батьківщину та кожного з нас!