Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Комплектуючі для електронних сигарет та подсистем: якісна продукція від відомих брендів
Печать
28.03.2024 г.

Комплектуючі для електронних сигарет та подсистем: якісна продукція від відомих брендів

Великою перевагою електронних сигарет є можливість їх багаторазового використання. Однак час від часу може виникати необхідність заміни комплектуючих через закінчення їх ресурсу. Також в деяких випадках можна самостійно покращити характеристики девайсу, доповнивши їх потужнішими деталями і все необхідне ви зможете знайти на сайті https://easyvape.net/ua/komplektuushchie-dlya-elektronnykh-sigaret/.



 

Комплектуючі для електронних сигарет: найпопулярніші пропозиції 

Базова конструкція подсистеми чи електронної сигарети містить такі основні компоненти:

  • акумулятор;
  • випарник;
  • картридж.

Термін експлуатації цих пристроїв не є безмежним. У більшості електронних девайсів для куріння передбачена опція заміни головних деталей та комплектуючих до них. 

Електронні сигарети працюють за рахунок акумулятора. Залежно від хімічного складу він може бути літієво-іонним, літієво-марганцевим, літієво-полімерним. Головна характеристика батареї — її потужність. Вона визначається рівнем струмовіддачі. Термін роботи акумулятора залежить від його ємності. Всі ці особливості необхідно враховувати перед покупкою нової батареї, адже вона має бути сумісна з вашим приладом. Лише в такому випадку можна сподіватися на коректну роботу. 

Функціональність вейпу значною мірою залежить від випарника або атомайзера. Він перетворює рідину на пару, що є основою процесу паління. Пошкодження атомайзера призводить до спотворення смаку рідини, появи горілого запаху, тому важливо міняти його вчасно. Це зробити нескладно, але варто враховувати деякі моменти. Зокрема, співвідношення потужностей акумулятора та випарника та показники опору, від яких залежить об'єм випаровування суміші. 

У деяких випадках доцільно міняти не лише атомайзер, а повністю картридж. Зокрема, це стосується подсистем. Пристрій складається з резервуара для рідини та випарника. Картридж кріпиться до сигарети за допомогою магніту або клем, тому його заміна не викликає жодних труднощів. 

Картриджі для подсистем діляться на дві основні категорії:

  • закриті — одноразові, продаються з вже заправленою рідиною;
  • відкритого типу — з можливістю самостійно заливати розчин.

Купуючи змінний картридж, звертайте увагу на його об'єм. Якщо у вас є улюблена рідина можна придбати закритий картридж великого розміру. Оптимальним рішенням, для тих, хто ще не визначився зі смаком, є упаковка маленьких пристроїв з різними наповнювачами. 

Відкриті картриджі можна заправляти будь-якою рідиною на свій смак, але майте на увазі, що він розрахований на певну кількість затяжок. 

Розхідники для електронних сигарет: як зробити вибір

У вейпах виникає необхідність заміни не лише базових компонентів, але і їх окремих запчастин. Наприклад, іноді з'являється потреба поміняти вату чи койл (спіраль для атомайзера). 



Від якості вати істотно залежить смак рідини, тому не варто купувати дешеві вироби невідомого походження. Оригінальну вату виготовляють з бавовни, попередньо очищеної від забруднень та шкідливих домішок. Вона швидко просочується рідиною та передає всю повноту смаку. 

Потужність спіралі для випарника залежить від матеріалу, з якої її виготовлено, кількості витків та діаметру. Готові койли від перевірених брендів намотують вручну. Вони відрізняються високою продуктивністю та надійністю.

При регулярному використанні електронних сигарет вам знадобиться зарядний пристрій. Краще вибрати універсальний варіант, який підходить для всіх типів акумуляторів. 

Великий асортимент комплектуючих для електронних сигарет та подсистем ви знайдете у магазині Vape Shop «Easy» на https://easyvape.net/ua/. Наші фахівці допоможуть підібрати якісні запчастини, сумісну з вашим девайсом.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg