Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Користувачі обрали найкращий смартфон лютого - Samsung посів три позиції з шести
Печать
28.03.2024 г.

Користувачі обрали найкращий смартфон лютого - Samsung посів три позиції з шести 

Китайський бенчмарк AnTuTu, який поглиблено вивчає ринок Android-смартфонів, запустив голосування, в якому запропонував користувачам обрати найкращий смартфон місяця серед популярних моделей. Цікаво, що у своєму нещодавньому рейтингу найпотужніших смартфонів Samsung не опинився навіть у десятці, тоді як зараз впевнено опинився першим.



Samsung Galaxy S23 Ultra

Більш ніж 95,5% користувачів високо оцінили саме модель смартфона від корейського виробника, попри те, що на початку року революційний Galaxy S24 Ultra. Очевидно, з виходу моделі минуло ще надто мало часу, щоб оцінити його можливості на довгій дистанції. Так чи інакше обидві моделі чудово справляються з будь-якими повсякденним задачами - робота, розваги, спілкування, мобільні та азартні ігри онлайн в avtomaty та багато іншого.

До речі, Galaxy S24 Ultra також знайшлося місце у рейтингу - користувачі помістили новинку на 6 сходинку з результатом 93,33%. На 5 місці розташувався Galaxy S23, який поступається переможцю лише в деяких характеристиках. Пояснення такої популярності бренду дуже просте - Samsung найкраще з усіх навчився використовувати операційну систему Android. 

iQOO 12 Pro

Смартфон від Vivo вийшов у листопаді 2023 року та практично одразу підкорив користувачів своїми потужними технічними характеристиками:

  • Сучасний яскравий дисплей;
  • Останній процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3;
  • Акумулятор 5100 mAh;
  • 16 Гб оперативної пам?яті.

Модель, до речі, увійшла також і у трійку найпотужніших смартфонів лютого за версією вже самого бенчмарка AnTuTu. iQOO 12 Pro впевнено виправдовує прізвисько ігрофона завдяки потужному процесору та графічним досягненням розробників. 



Xiaomi 14 Ultra

Замикає трійку призерів рейтингу, який власне було презентовано лише у лютому 2022 року. Очевидно, це флагманський пристрій від Xiaomi, ціна якого на європейському ринку починається від 1500 доларів. 

За своїми технічними показниками смартфон абсолютно не поступається своїм сусідам по рейтингу, що означає, що всередині все за останнім словом техніки. Однією з переваг версії Ultra над звичайною 14 моделлю - це обсяг акумулятора, 5300 mAh проти 4880 mAh. До сильних сторін смартфона також відносять потужну камеру, яка фактично складається з чотирьох об?єктивів по 50 Мп кожен, які забезпечують 5-кратний зум та стабілізацію фільмування, а щоб підкреслити перспективність саме цього напрямку, розробники пропонують ще й додаткові аксесуари для фільмування.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg