Головна
Отримати безкоштовно картку Приватбанку допомагає Нова Пошта Печать
Автор Админ   
21.03.2024 г.



ПриватБанк та Нова пошта безкоштовно доставляють банківські картки в прифронтові міста та села

На сьогодні майже 50 тисяч клієнтів ПриватБанку, які проживають у прифронтових містах та селах, вже отримали безкоштовно картки банку з доставкою у відділення чи поштомат Нової Пошти. 

Як говорить член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, запущена у липні минулого року послуга замовлення карток у Приват24 та доставки по всій Україні та за кордон через Нову Пошту, дозволяє забезпечити доступним банківським обслуговуванням всіх клієнтів, в тому числі тих, які зараз знаходяться у прифронтових регіонах там, де немає банківських відділень. 

За словами Дмитра Мусієнка, найбільше карток з доставкою до прифронтових територій вже замовили клієнти із Запорізької області, Дніпропетровської, Херсонської області та Донеччини. 

Можливість замовлення онлайн та доставки карток кур?єром дозволяє банку зробити ще зручнішим і обслуговування маломобільних клієнтів по всій Україні. Замовити картку можна у Приват24 та додатково вибрати доставку кур?єром у додатку Нової Пошти на адресу проживання чи роботи клієнта (вартість додаткової послуги доставки кур?єром буде вказана у додатку при оформленні).