Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow Отримати безкоштовно картку Приватбанку допомагає Нова Пошта
Отримати безкоштовно картку Приватбанку допомагає Нова Пошта Печать
Автор Админ   
21.03.2024 г.



ПриватБанк та Нова пошта безкоштовно доставляють банківські картки в прифронтові міста та села

На сьогодні майже 50 тисяч клієнтів ПриватБанку, які проживають у прифронтових містах та селах, вже отримали безкоштовно картки банку з доставкою у відділення чи поштомат Нової Пошти. 

Як говорить член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, запущена у липні минулого року послуга замовлення карток у Приват24 та доставки по всій Україні та за кордон через Нову Пошту, дозволяє забезпечити доступним банківським обслуговуванням всіх клієнтів, в тому числі тих, які зараз знаходяться у прифронтових регіонах там, де немає банківських відділень. 

За словами Дмитра Мусієнка, найбільше карток з доставкою до прифронтових територій вже замовили клієнти із Запорізької області, Дніпропетровської, Херсонської області та Донеччини. 

Можливість замовлення онлайн та доставки карток кур?єром дозволяє банку зробити ще зручнішим і обслуговування маломобільних клієнтів по всій Україні. Замовити картку можна у Приват24 та додатково вибрати доставку кур?єром у додатку Нової Пошти на адресу проживання чи роботи клієнта (вартість додаткової послуги доставки кур?єром буде вказана у додатку при оформленні). 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg